Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Не го лажи 4500000 даваат.Сега на крај кога ќе ти дадат 7 500 000 или колку и да даваа за прво место...![]()
Не го лажи 4500000 даваат.Сега на крај кога ќе ти дадат 7 500 000 или колку и да даваа за прво место...![]()
Да не е малку?Не го лажи 4500000 даваат.
Доста ти се:smir: Јас од парите зеам некој ѕвер центар, и ако остани нешто, плејмејкерче некое доброА мене ќе ми дадат 3.500.000:bip:
Не ја само милионче ќе зеам.Боље милион него ништо.Моментално иам 7 милиони сосе минус го шитнав вториот центар и сеа Радулович ќе оди за 15 милиони и некој млад ѕвер ќе зеам и ќе завршам со купување.Да не е малку?![]()
Кузе прави лом се пред себе...Честито победа Кузе, ме победи во пријателската.
Им дадов на сите играчи шанса, играв нормално во одбрана не ставив агресивно и добар тесен натпревар беше. Конечен резултат 71-65.
Благодарам за честитките и за тоа што имате убаво мислење за мене како менаџер, ќе биде наредната сезона се надевам дека ќе се пласирам во погорна лига.:tv:Кузе прави лом се пред себе...
Браво штета што многу касно се вклучи во играва иначе ке играше и ти во 1.1 или 1.2 лига....
Викторијанус сакаш една пријателска јас и ти за време на паузата помеѓу двете сезони?
Ќе биде друже, да заврши првенството уште 2 кола и ќе играме. Сеа имам и двајца првотимци повредено, неможам да ги ротирам играчите добро.Кузе прави лом се пред себе...
Браво штета што многу касно се вклучи во играва иначе ке играше и ти во 1.1 или 1.2 лига....
Викторијанус сакаш една пријателска јас и ти за време на паузата помеѓу двете сезони?
Какво одморање Радулович 4 четвртини ќе го играм.Не за друг неам втор центар.Кирца тепај го Лионс бе,што повеќе не зезај.
Не одмарај играчи многу,многу![]()