V
Viktoranius
Гостин
Кирца, твојот е 171 цм, а мојот е 196. Тоа се 15 сантиметри повеќе, и комотно може да игра на СФ позиција. А играчите на крилните позиции и центарите сите знаеме дека се поскапи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгубив на утакмицава со бест тим секако 95 посто се знаеше дека ќе одат кајнего 2-та бода ама ме радува мене ова Your team played a League Match and received 416.200 from tickets![]()
Јас изгубив 5 разлика дома од Катастрофа. Што кој кур ми требаше да пробувам нова тактика на таков тежок меч и јас незнам. Сеа следните 2 се пак тешки, губам со Пелистер, а со Гокче ќе биде тешко ама ќе атакувам на победа.
Пелистер изгубил .. ова смрди.
![]()
Победа над Тетово,го развалив околу 70 разлика,конечно добра игра на новото засилување кое после третата утакмица покажува зошто е во редовите на Партизан Драгонс,идно коло играм со Креатив,одам на победа.
Кирца глеј тепај го ти тој Лионс колку можеш повеќе,не ги штеди играчите![]()
Хехе, тоа е брат, ептен се разочарав и јас, во 28 коло прв поразЈас изгубив 5 разлика дома од Катастрофа. Што кој кур ми требаше да пробувам нова тактика на таков тежок меч и јас незнам. Сеа следните 2 се пак тешки, губам со Пелистер, а со Гокче ќе биде тешко ама ќе атакувам на победа.
Пелистер изгубил .. ова смрди.
![]()
Сега на крај кога ќе ти дадат 7 500 000 или колку и да даваа за прво место...Хехе, тоа е брат, ептен се разочарав и јас, во 28 коло прв пораз. Се надевам дека ќе изгубам и од тебе. Без уште еден ПФ , ептен тешко ќе ми биди, ама неќам да трошам пари сеа посекако влегвам во Суперлига така да ќе купам на крај на сезона ко ќе имам уште некој денар плус
![]()