Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Да не е малку? :)

Не ја само милионче ќе зеам.Боље милион него ништо.Моментално иам 7 милиони сосе минус го шитнав вториот центар и сеа Радулович ќе оди за 15 милиони и некој млад ѕвер ќе зеам и ќе завршам со купување.

Го сака некој?:helou:

Mjalce Ivanovic
Форма: 6
Старост:
22
Умор:
13 %
Висина:
202
Тежина:
97
Индекс Вештина:
18.880
Плата:
29.755
Одбрана:
6
Слободна Бацања:
6
Два Поена:
4
Три Поена:
7
Дриблинг:
4
Додавање:
5
Брзина:
7
Позиционирање:
7
Скокови:
6
Искуство:
1

500.000(пола милион) на ТЛ еее...Па ако го сака некој нека го купи...:toe:

Честито победа Кузе, ме победи во пријателската.:)

Им дадов на сите играчи шанса, играв нормално во одбрана не ставив агресивно и добар тесен натпревар беше. Конечен резултат 71-65.

Честито победа Кузе, ме победи во пријателската.:)

Им дадов на сите играчи шанса, играв нормално во одбрана не ставив агресивно и добар тесен натпревар беше. Конечен резултат 71-65.
Кузе прави лом се пред себе...
Браво штета што многу касно се вклучи во играва иначе ке играше и ти во 1.1 или 1.2 лига....
Викторијанус сакаш една пријателска јас и ти за време на паузата помеѓу двете сезони?

Браво штета што многу касно се вклучи во играва иначе ке играше и ти во 1.1 или 1.2 лига....
Викторијанус сакаш една пријателска јас и ти за време на паузата помеѓу двете сезони?

Благодарам за честитките и за тоа што имате убаво мислење за мене како менаџер, ќе биде наредната сезона се надевам дека ќе се пласирам во погорна лига.:tv:

Ќе биде друже, да заврши првенството уште 2 кола и ќе играме. Сеа имам и двајца првотимци повредено, неможам да ги ротирам играчите добро.:)

За мене може да се каже дека заврши сезоната.Само формално ќе биде крајот.И двете да ги изгубам 11 ќе сум.Лајнс оф Куманово е 2 бода зад мене следно со него играм и да изгубами да не изгубам ништо не мења со оглед на тоа што во последно коло игра со Куманово.И да го тепа па ќе сум пред него заради кош разлкиката.

Кирца тепај го Лионс бе,што повеќе не зезај.
Не одмарај играчи многу,многу:)

И за мене заврши одамна првенството уште пред 3-4 кола кога изгубив од МЗТ и ги загубив и така минималните шанси за 4 место, се ова сега што играм ми е како подготовка за наредната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom