Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што го знам профилот на тие личности.Кај е народов бе ало?!
Абе капа им симнувам на младите деца во Белград. Го демолираа градот повеќе од 2 месеца! А ние?! Ние чекаме да огрее сонцето,да седнеме у кафиќ и само да викаме ЦЦцЦЦЦцЦ на вакви скоро па секојдневни трагедии!
Ми се повраќа што сум се родила во оваа вукојебина!
И ова ќе биде чудо за три дена
И ќе има уште милион вакви додека народот сеуште чека на нашите "институции" и на светлето од шалтер да го реши проблемот во социјално.
Жално и трагично за нашиот народ и за се останато.
Прости луѓе затуцани
Ма фуј бре
Автоматски споено мислење:
Утреден и не знаеш шо те чека,затоа дигни малце ручна. Не суди да не ти биде судено.
Од кај знаеш дека се фрлила по своја волја?

Пале се викаше женатаИмаше некој пример одамна со ваква случка каде жената сама го реши случајот после еден куп пријавувања, и ако добро се сеќавам имаше и ослободителна пресуда. Како и да е, на крај сметката ја плати тој што најмалце треба.
Еве кај мене на работа има една од нивните, има две деца, сакаше да бега од кај мажот да се врати дома. Нејзините не ја примаа дома и децата ќе останале кај маж и. Маж и, комар, пиење и по жени.Да се надоврзам на Сајбер, кај мене у комшии со години ја тепаа снаата и маж и свекрвата, не живеам таму веќе и не знам што се дешава.
Се гледа дека е клошар.
Од маж шо се слика со педерки по лифтови run
Прегледај го приврзокот 471224
Ставот му е на**рчен.
Не сакам да провоцирам, ама никогаш не сфатив како може жениве да се мажат со најголемите клошари што постојат... Мислам видете го овој, од сликата се познава дека има фалинки, не мора во живо да го запознаеш за да го процениш што карактер е.
Од кај знаеш дали и детето било малтретирано или не? Од кај знаеш дали имал врски за да го земе после во негова закрила? Еве да скокала сама, најверојатно била свесна каква судбина го чека и на детето. Никогаш да не се најдеш во таква ситуација, каде смртта ти е полесен избор од останување жив.Доколку е самоубиство:
Требала сама да рипне,ако веќе проценила дека нема излез од некоја ситуација.
Себичност до небо од нејзина страна да ја убие и ќерката! Гајле ми е дали била ментално уништена!
Девојчето имало живот пред нејзе,другарчиња во школо и сите убавини кои ги носи животов. Невино, мало го земала у раце и се фрлила.
Ме уништи оваа вест.
Земи убиј го него,убиј се ти,ама детето остави го.