Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
не зезај играчите само ги проверуваме и му кажува селекторо:smir:,што да ги тренира за да по некое време биде солиден играч,инаку не веруам дека ке го биде за у репка,ама човеците се палат каа ке видат порака селекторот го скинира твојот играч,и играва добива на тежина
јас имам 17 год со 30 индекс,па не ни помислуе селекторот за репка,ама тоа е.....
инаку видовте ли го воведоа чаленџот,5цб и одма меч,со некој противник,ако има некој вишок нека ми пуште па да правиме..........не се уморуваат и не се повредувааат,некако каа инстант меч му доаѓа

п.п.с. шо направите требаше да контактирате со ентер списанието и мрежа за популаризација на играва,ајде на вас оставам,оти ја ако пишам це скинат смеееји

ентер ти не му пиши ке ги запалиш ногу:pos2:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
:pos2: Ако има против мене Селекторот јебига инаку сакам малце да поигра ем ќе му се качи Скилот ем ќе го имам многу јак :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Иначе јас сум селектор на Македонија У-21. :pos2:

Ајде пиши ги уште еднаш скиловите и SI индексот да видам што ѕвер беше.

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
neznam dali mene mi pisis ama aj

Форма: 5
Старост: 17 Умор:
Висина: 195 Тежина: 99
Индекс Вештина: 30.315 Плата: 53.400
Одбрана: 8 Слободна Бацања: 4
Два Поена: 6 Три Поена: 8
Дриблинг: 8 Додавање: 8
Брзина: 7 Позиционирање: 6
Скокови: 8 Искуство: 1

mi pustija ponuda 7.5 milki,pa uste se cudam,ne su normalen,planiram da zeam trener za dve tri nedeli,paaaaaa.,ti sto mislis sto e podobro da go pravam krilce ili bek suter

inaku nedelno skoka po 0.480 SI

stotuku ja odbiv ponudata

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
elnino да сум на твое место би го дал за 7.5 милиони,не зезај добра пара е тоа.
Ќе си купиш исто некој добар млад,20 години така нешто.
Тој што ти понудил исто така гарант има добар тренер за млади,ем детето ќе напредува ненормално ем ти полн пари,не вака ти уште не знаеш дали ќе зимаш тренер итн.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
не бе ќе го појача он побарај совет од селекторот

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Абе продавај го одма не се зезај...Знаеш ти елнињо дека и јас имав еден ваков сличен играч кој напредуваше по 0.700 индекс неделно па пак го продадов за 5 мил...7 мил се многу пари ке мозеш да земеш добар тренер и ке ти останат нешто....

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
За сеа елнино иам 4.2 милиони би ти го зел одма играчот ама па ти повеќе сакаш.За колку го шиткаш кажи дали да штедам или да барам други.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Играчот елнињо тие навистина Ѕвер...Но бидејки немаш тренер ти препорачувам да го продадеш за да не го упропастиш бидејки секој тренинг е важен...И плус ке се опариш ти богато па ке можеш да земеш добар тренер... или пак Ѕверски играч со над 100 000 индекс!!!

А

Ајсшутер

Гостин
Ви кажа дека ќе зима тренер не го тупите сеа човекот сака сам да си го истренира и после кајнего да остане инаку Ѕвер ти е играчот.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Играчот елнињо тие навистина Ѕвер...Но бидејки немаш тренер ти препорачувам да го продадеш за да не го упропастиш бидејки секој тренинг е важен...И плус ке се опариш ти богато па ке можеш да земеш добар тренер... или пак Ѕверски играч со над 100 000 индекс!!!

Ја да го зеам одма првотимец ем и во пријателски.Ќе цркне ама затоа индексот ко луд ќе расте.
Инаку сака некој челинџ да играме.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
И јас исто барам противник за челинџ ама несакам тоа да си ти Кире бидејки си јак....Доколку има некој од 1.1 или 1.2 со просечен тим ајде изиграме (потенцијални противници Елнино,Викторијанус,Ајсшутер...)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сеа ќе најдам некој бот ќе му соберам 5 цб.

Ај уствари АЛен ако знаеш подобро објасни за ова Челинџов како иде.
Даваат по 5 и победникот ги зема или даваш 5 и играш и чао и ништо не земаш.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Сеа ќе најдам некој бот ќе му соберам 5 цб.

Ај уствари АЛен ако знаеш подобро објасни за ова Челинџов како иде.
Даваат по 5 и победникот ги зема или даваш 5 и играш и чао и ништо не земаш.
Јас колку што знам така е победникот ги зема па не знам нека објасни некој со сигурност ако знае.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Sega doznav so bilo fintata so ovie egzibicionite...Se dava po 5 cbm za 1 utakmica a nikoj ne gi zema....Ako e taka podobro ke igram privaten ....

Kajgana Shop

На врв Bottom