Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе у кур да одат секоја 2 недела каснат по 1 час.

Победив со 10 разлика против Марјанчо. Утакмицата беше нерешена се до 5 минути пред крајот, али моите се покажаа во финишот и направија серија 10-0.:)

Го згазив првиот 30 разлика Елориага ЅВЕР 37 коша постигна.:vozbud:

Изгубив од хит ем хај 19 разлика поточно 82:101 ама сепак задоволен сум од резултатот како прво игра доста подолго време и беше суперлига и има неверојатно играчи за разлика од моите дури успеав во прватачетвртина да му ја земам 1 разлика и последната исто така ама во втората ме победи 17 разлика, имав 13 тројки од 17 шутнати задоволен од тоа ама примив премногу два поена дури 37 :nesvest: задоволен од играчите посебно Мишо и Зино од кои едниот 18 поени другиот 19.

Добар е, ама треба да имаш и добар тренер за да се напрај звер играч

Победа над Борац со 60 разлика мислам беше.Ипак се заебавав повеќе.Играв со посладби колку толку.
Следно со Лузер ако не се лажам.

КК Кајгана Јајциња 73 Review
КК Торко 69

Vladan Demjanski
Видете и сами на 16 години ваков играч тешко се наоѓа!

Немој да почнам да ти наоѓам да видиш какви играчи има на 16 години.

Победа над Борац со 60 разлика мислам беше.Ипак се заебавав повеќе.Играв со посладби колку толку.
Следно со Лузер ако не се лажам.

абе јас сум 3 Девизија со овој играч ми го дудлаат таму :pipi:
Мојот тим се држи на поединци!

Значи колку сум јак, ејј
2m3qjr7.jpg
2m3qjr7.jpg

Се гледаме у Супер лигата.:helou:

Да бидеме реални, играчот е добар, ќе се збогател ако почнал да игра од почетокот на сезоната.

Пораз од Македонија дома 22 разлика,тука згаснуваат сите надежи кои што и пред утакмицата беа мали,од почеток ми направи разлика и толку.
Со овој тим толку,ај за 2 сезони ќе се вратам пак:)

Јас колку сум изгубил од Охрид, ако знае некој? Не отвара чаразај нешто.

Па убаво си пишуваше дека нема да работи од денес 00:30 до утре 17:30:helou:

Значи колку сум јак, ејј
2m3qjr7.jpg
2m3qjr7.jpg

Се гледаме у Супер лигата.:helou:

Да бидеме реални, играчот е добар, ќе се збогател ако почнал да игра од почетокот на сезоната.
Па неззнам како коа ќе запалам некој играч после некој ден нов ми дава така да тие со многу мал Скилл Индекс ги палам и ми дава многу јаќи после :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom