- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.980
- Поени од реакции
- 7.027
Колку шо знам повреденsto e so babunski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку шо знам повреденsto e so babunski
Каква борба другар, гледај каква штела е лига. Аматериве од Битола не можеа гол да дадат на крај, а љочкиве буквално ги молеа, фалеше уште они сами да си го збрцаат.Во моменти кога се бориме за титула, евентуален натпревар со Шкендија за викенд на Градски и во ноќен термин ќе значи по автоматизам полн стадион луѓе, навивање, македонски знамиња и песни, собир што во очите на политичарите може да изгледа како некоја искра на национално обединување, нешто од што тие се плашат како ѓавол од темјан, без разлика која партија е на власт.
Затоа за секој случај со време ја убиваат и најмалата прилика за собирање на повеќе Македонци кои се патриотски настроени на едно место, си одат со за нив сигурни варијатни, стави го натпреварот во работен ден и термин кога никој не може да дојде на стадион, објави кога и каде ќе се игра два дена пред утакмица, ако може и без публика да се игра уште подобро, се во интерес на добриот однос со нашите мирољубиви сограѓани.
Која е причината што не е на градски..Ајде предходно Шкендија играше во Европа и се чуваше,а сега нема логика да не е на градски кога веќе Работнички играше со Шкупи на градскиЕдинствената утакмица која може да привлече публика да биде интересна и на терен и на трибини, на некој начин и да се пополаризира фудбалот во МК они решаваат да се игра зад "затворени" врати, во никаков термин, на стадион кој не е ни стадион туку игралиште... не може напред да иде нашава лига со вакви ставови.
Приватно шоу сакаат, никој да не им се меша у криминалиите
И негативни оценки за судиите од утакмицата со Струга. Као све ок, све исправно, ама ви даваме до знаењеКаква борба другар, гледај каква штела е лига. Аматериве од Битола не можеа гол да дадат на крај, а љочкиве буквално ги молеа, фалеше уште они сами да си го збрцаат.

Posto znaat deka na gradski ne mozat da igrat protiv ShkendijaКоја е причината што не е на градски..Ајде предходно Шкендија играше во Европа и се чуваше,а сега нема логика да не е на градски кога веќе Работнички играше со Шкупи на градски
Па ако со ваква екипа не можат да играат против ваква Шкендија тогаш нека се угаси светло. Шкендија појјака екипа имаше кога ја носеше додавката ХБ...Posto znaat deka na gradski ne mozat da igrat protiv Shkendija