Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цитирај и кажи што не ти е јасно да ти разјаснам.Нели е пофер само да кажеш дека не си спремен озбилно да дискутираш?
Најголемиот интерес е спречување на Кина да има влијание врз транспортот на нафта.Контрола врз нафтата, нафтениот транспорт низ Хормуз и Суез, и спречување на нуклеарната пролиферација.
Кој ја контролира енергијата, тој ги контролира војните.Најголемиот интерес е спречување на Кина да има влијание врз транспортот на нафта.
Иран последно време сериозно запаѓа под Кинеско влијание, па една од целите на Американците е превентивно да реагираат.
Дискубитабилно, планот на Обама за Иран можеби ќе функционираше, но се сменија работите.
Потполно се согласувам со ова. Иако и јас често грешам, посебно кога пишувам на телефон или брзам па нешто погрешно ќе искуцам. Треба да се трудиме колку што можеме и да внимаваме на нашиот јазик.Абе многу ми е врв коа некој плука друг, или коа ќе рече неписмен бил некој..
Читам прееска поФторив, па Евреи со мала буква, збор инженери ( скроз неточно), истото е и за зборот коригира, едно е како изговраме друго како треба.
Неќам да идам оф или да ви солам памет. Ама гледам паѓаат некад и навреди, караници. Интелектот не се мери со годините.
Нема да се расправам со лице со помал интелект од мене.
Затоа и има степени на образование.
responsiblestatecraft.org
Префрли се на вонземјани. И таму САД се во центарот на вниманието.^^ Барам нови теории, досегашните одамна се дефакто докажани како заговори.
Дури и тие за јадење деца за кои секогаш мислев дека се забегана хипербола, дури и тоа испадне дека во реалност се практикувало/практикува.
ЕвреитеO bože koj go izmisli internetov!
Најголема историски стратешка грешка ќе направат Американците ако ги вратат демократите на власт.
Треба да помине подолг период за да се реформираат и да ја напуштат глупата идеологија, пред да се вратат на власт. Другото би било пропаст за Америка, нешто слично како што сега е Европа.