Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби не е точна тема,но дали некој знае за Пакистан-Авганистан војната што се случува?

Врв на злосторство се убиства на недолжни цивили, особено деца.

Само,до каде сте, и дали постирате слики кога и Русите го прават истото во Украина?

Или Украинските деца помалку вредат?

Вечерва има општо славје во Техеран и сите поголеми градови во Иран, ја слават смртта на ајатолахот....

Па нели им е арно, зошто слават?

Нели имаше 100000 ајатоласи, не бил овај единствен....

Кај се тие????

За Американците босоного дете во папучи со РПГ е Фреди Кругер од „Улица брестова“
После последниве случувања многу сомнително е како ги гледаат. Бетер од истиот тој пророк кој го нарекуваат педофил испаднаа... Некој некого го има за јајца фатено со се тоа што се има правено а и се прави.

Моментално САД че нареди сите НАТО сили да војуваат против Иран, од која Турција че одбија, Украина че влези во НАТО, Русија дефакто че објави војна на НАТО, Белорусија и Централна Азија че застнат на страната на Русија, преку Белорусија и Русија че навлезат директно во Украина не како сега.

Со то шо Русија че војува против НАТО Србија че влези во војна против Албанија, Косово, Босна и Хрватска, а Грција како членка на НАТО че застани од страната на Србија.

Тешко е да си муслиман и бугар ко неколкумина редовни пациенти на форумов и секогаш да ја поддрживаш погрешната страна ко вукојебината русија или иран со хамас итн

Го молев Бог денес за милиони мртви муслимани но по смртта на главниот турбан сигурен сум дека многу ќе се покаат и одвратат од таа секта во Персија. Секако има уште време да се покаат и неколкуте алахо и угрофинскишиптаро-љубци тука на форумот, пред да е доцна

Како и да е кепецот и пичето во Кремљ е следниот

Моментално САД че нареди сите НАТО сили да војуваат против Иран, од која Турција че одбија, Украина че влези во НАТО, Русија дефакто че објави војна на НАТО, Белорусија и Централна Азија че застнат на страната на Русија, преку Белорусија и Русија че навлезат директно во Украина не како сега.

Со то шо Русија че војува против НАТО Србија че влези во војна против Албанија, Косово, Босна и Хрватска, а Грција како членка на НАТО че застани од страната на Србија.
А нас Тимчо не одбрани денес топ не не бие

e sto za amerikanskite? 1 miljarda e unisteniot radar. seriozno mislis nema vojska vo bazite? sfakam deka toa pisuva ama ako gi izgledas postiranite videa imas edno snimeno od strazar na baza...

i koja e poentata na tie bazi ako od niv begaat kako picki prv pat koga ke im zgusti

Сега за сега Иран има многу малце балистички лансирано. Претежно ударите им беа нанесени од Шахедиве. Веројатно се чека подоцна ескалација. Ајатолахот е 90 години, или ќе скинеш конци по природен пат или ќе отидеш како жртва за тие идеалите кои ги имаат. Обожаваат они да одиш курбан за верата, така да не попусто Циа извештајот од последно е дека се очекува уште порадикален лидер да превземе.

А нас Тимчо не одбрани денес топ не не бие
Остај ја ретардата не вреди да сe зборува за него. Само една ракета доволно Иран да испрати и го снема Тимчо.

@The xx
@NXX3D
@fluvialflow

Смејте се че вечераме. Како шо се смее тука на форумов пред 10 години 2015 кога имав тема за Циноизмот и падот на Европа и светот, така и вие сега овци се смејте. Јас на крај че смеам, како шо смеам сега ;).

На @Византиецот му кажав воопшто не ми е жал за таквите ко него. И за вас тројца. То е кажано уште пред интернетот, само вие несфатените не можите то да го сфатите.

Остај ја ретардата не вреди да сe зборува за него. Само една ракета доволно Иран да испрати и го снема Тимчо.

@The xx
@NXX3D
@fluvialflow

Смејте се че вечераме. Како шо се смее тука на форумов пред 10 години 2015 кога имав тема за Циноизмот и падот на Европа и светот, така и вие сега овци се смејте. Јас на крај че смеам, како шо смеам сега ;).

На @Византиецот му кажав воопшто не ми е жал за таквите ко него. И за вас тројца. То е кажано уште пред интернетот, само вие несфатените не можите то да го сфатите.

Не се нервирај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom