Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување

Не е битна цената, сите пари на светот се на Израел и САД, не можеш финансиски да ги истоштиш. На крајот ке ја земат иранската нафта и се ке наплатат.
Прво треба да победат Ајнштајн, до тогаш се во зијан куп асети.

Да поќути, у уста на жена му да му го натрпам (откако @Del Boy ќе заврши со неа)

Му ибам тоа пасивната геј фаца му ибам!
Некрофили..
Абе и јас бев да поќути ама по се изгледа мора да излезе и ко папагал и да го изрецитира тоа шо му го наредиле.

Абе и јас бев да поќути ама по се изгледа мора да излезе и ко папагал и да го изрецитира тоа шо му го наредиле.
Само што ако дојде редот утре да се редат проектили и ние сме во тој ред... На наша сметка јадат гомна.

Еве ги, лагано им рокаат бродови во Средоземно море.

А шо можи Тими друго да изјави? 2001 и Диво Населје ни беа лекции.Во државава имаме тројански коњ кој одвај чека да биде активиран.

А шо демек да не му јавија на Тимо од амбасада да даде изјави за подршка?:LOL:

Едноставно нека ќути. Знаеме дека се амерички cum dumpster, немора во секоја прилика да се пупат како Рајли Рид.

Му немаат наредено ништо!
Ни амбасадор уште имаме од што сме битни за америте...
Ама ова дрпаме е скроз во шупакот на Трамп влезено!
Мицко у гаќи свршаваше како Пинки го виде Тито, (додуша од 2 километра само)

Друже пази што пишуваш да не ти се скара @Vanlok :oops:

Уште ти му остана другарче...
Немој и тебе (у РФ) да те праша дали те киднапирале и кој си ти :unsure:
Не гледам проблем со Ванлок јас. Ниту сум имал. Проблемот со руската калкулативност е дискутирана многу пати.

Еве и одговор од Иран во врска со веста дека бил убиен Хамнеи,

ГП:
ТЕХЕРАН - Во разговор за NBC News, иранскиот министер за надворешни работи, Абас Арагчи, изјави дека високите раководни лица во Иран остануваат на своите места и покрај ненадејните израелски и американски напади врз Исламската Република.

„Сите високи функционери се живи“, изјави Арагчи. „Значи, секој сега е на својата позиција и ние се справуваме со оваа ситуација и сè е во ред.

“Иранскиот министер за надворешни работи остро ги критикуваше Вашингтон и Тел Авив, обвинувајќи ги дека започнале напади и покрај тековните дипломатски преговори.

„Во моментов нема комуникација“, рече Арагчи. „Но, ако Американците сакаат да разговараат со нас, тие знаат како можат да ме контактираат. Секако сме заинтересирани за деескалација.“
Тој ја опиша воената акција како намерна ескалација.

„Ова е војна по избор на Соединетите Држави и тие мора да платат за тоа“, рече тој. „Но, што се однесува до нас, ние не сакаме војна.

“Арагчи ги бранеше одмаздничките напади на Иран, велејќи дека Техеран ги таргетира само американските воени средства во регионот.„Американските сили ги напаѓаа нашите луѓе во нашите градови, но тоа нема да го правиме“, рече тој.

Ние напаѓаме американски бази, воени бази во регионот и воени инсталации и објекти, а ова е само како чин на самоодбрана.“

Тој додаде: „Ние не сме тие што ја започнаа оваа агресија. САД и Израел ја започнаа оваа агресија“, рече Арагчи.
„Нема ограничување за нас да се одбраниме.“

------------------------------
Како и да е, ако Иран со вакво темпо се спротивставува ќе видиме како ќе реагираат берзите во понеделник па работите ќе станат појасни.

Абе некој 86 годишен старец со деменција загинал во Иран.

Ја погодиле Бурџ Калифа. И Ријад е нападнат.

Ја погодиле Бурџ Калифа. И Ријад е нападнат.
овдека пишува поинаку,
“ Iranian ballistic missiles strike Saudi Arabia's Prince Sultan Air Base in Riyadh. “
тоа е воена база која ја користат каубоите.

Како и да е Иран, регионална сила без нуклеарно оружје покажа повеќе јајца од 'мечката' која има најмногу боеви глави во светот. На нападов одма одговори со контранапад врз 5 земји, а не како втората најсилна земја после напад на нивна територија реагира со злобни твитови и со "ќе видите вие со кого си играте" без никаква акција.

Screenshot_20260228_221334_Instagram.jpg
Премоќни се да му го ебам еврејскио, сите желби му ги исполнува "најмоќната" држава на светот, поголеми слуги на израел се од ние на калето, ни меѓународно право, ни меѓународно хуманитарно право, ни меѓународно право за правата на човекот важат за овие, џабе се учат такви работи, мртви букви на хартија, не дека исламот е нешто поарен, ама овие се в крај заминати не ги допира ништо ни деца ни жени ни луѓе, слуги на ѓаволот, на антихристот кој го хранат со толку жртви и ќе го крунисаат за новиот месија, нивниот месија, еврејскипт е антихеистот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom