Иран распалил и по Јордан, Бахраин, Доха и СА, базите амерички каде што чуваат авиони и бродови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џам ќе свитка Иран сеа.Иран распалил и по Јордан, Бахраин, Доха и СА, базите амерички каде што чуваат авиони и бродови.
Иран има многу sleeper cells (не знам како е на македонски) во САД.
Ако решат тие да ги употребат, ќе биде покољ. И пак гомната со плетенки и кепки на тиквата ќе бидат победници.
... е како тоа камерата наместена токму каде ќе рокне и во секунд врти да фати подобро, кој тоа знаел, мене ми е сомнителна ваква снимка!Иран распалил и по Јордан, Бахраин, Доха и СА, базите амерички каде што чуваат авиони и бродови.

Најголемата грешка на Иран е што не иницираа (со некакво заробување танкер или нешто слично) и извршија напад пред да бидат нападнати ама јбг, сега ќе берат плодови.Ова е важно, сега Иран ја имаат секоја можна правна причина за возвраќање.
Немој така за големиот Миротворец чоекот се напраи да добие нобеловка а “вие“ не му давате е па сега ќе видите каков е кога ќе се налути или полуде ама тоа е исто.Многу наеднаш некако се загрижиле за демократијата во Иран.....
Ако Трамп во првиот мандат важеше за единствен претседател што не започнал војна во последните не знам колку години, овојпат потфрли. Трубеше за мир цело време, ќе ја завршел војната во Украина, се не само што не се случи тоа туку и друго жариште отвори.
Изгледа мора да го одработи мандатот за господарите.
Џам ќе свитка Иран сеа.
Ќе го изораат како нива Америте.

Е од кај да знаеме, па Големиот Клигула нема појма дали Иран има нукес не па ние....Иран има нуклеарка?
Зошто сте такви?
Кај се Северџаните да постават прашање што е со нивниот Црпе?
Живб ли е здрав ли е ќе се врајча ли во Северџистан да плати за гревовите..
Значи додека ви даваше бесплатен вазељин добар беше а сеа коа му е тешко никаде ве нам да прашате!
Автоматски споено мислење:
Е од кај да знаеме, па Големиот Клигула нема појма дали Иран има нукес не па ние.
Има разноразни шпекулации ама додека јавно не потврди Иран сето тоа е само шпекулација.
Инаку за Израел не им треба нукес доволно е да ја рокнат Димона и Израел ќе го снема.
Ќе видиме деновиве!...Иран има нуклеарка?
Неточно.Добро бе јас Ајатолахциве ги мислев за попаметни дека се. Ги напаѓаат Саудиска Арабија, Катар и Кувајт. Во време кога режимот и така им се распаѓа овие ќе го свртат и целиот блиски исток против нив.
Зошто не ги нападнат американските бази во Ирак? Ирак нема да се налути за тоа што им го нарушуваат суверенитетот затоа што Ирак е под Иранска управа. Ама овие нафташкиве држави веќе се налутија.Неточно.
Ги напаѓаат американските ефективи/базите во тие земји.
Инаку сите тие земји шти ги наброил се во Епштајн коаљицијата или поинаку речено се под ционистичка управа.