Треба барем една 0 да се додаде на сите награди... многу малце ова бе, не ти се исплати да играш.Eве како одат наградите во националниот куп!!!Стварно е бедно 1 место само еден милион!!!
Прво Место1.000.000 EUR
Друго Место:500.000 EUR
Треће, Четврто Место:300.000 EUR
Позиције 5 до 8:200.000 EUR
Места 9 до 16:100.000 EUR
zosto togas miigraese so site sili be,jas kombinirav malku,vo sabota imam povazen natprevar,za tolku malku pari ne ti s eisplaka da vlezes u prvi 16,za mene lafam,u sabota da mi s enapolne salata 6000x50=300.000,pa zosto ti e kupТреба барем една 0 да се додаде на сите награди... многу малце ова бе, не ти се исплати да играш.
И ја тепав против Tikves Canis Aureus 93:55 или така нешто, е сега уморот кај играчите е доста голем, против Охрид изгледа губам.
У Adbanced Tactics PageКаде го има тоа за ставање на фокус у напад?
Фала на честитките.:smir:Тепав пак во првенството, ама и да му честитам на Тиквеш шо се врати пак на второ место:smir:. Инаку во купот играм со Титанс, и ќе одам на победа, посекако во првенството скоро е сигурно дека ќе бидам прв, а и немам многу проблеми со заморот на играчите.
Да не се зафркаваш ти со нас бе? Суперлига играш а незнаеш каде се мести добра тактика? хехе ама добро човек се учи додека е жив...Каде го има тоа за ставање на фокус у напад?
Знам дека е напредна тактика ги знам да ги правам другите полиња во напредна тактика само последно не ми беше јасно, а и не ми откривај во Сабота играм против тебе...ajsshouter,toa ti u napredna taktika,do sea neznaese.......auuu,pobarajme za tutor togas:pos2:,timot mi e tikvesh canis aureus,pa ke ti kazam nekoi tajni,tua e nogu javno