Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
20 победа по ред на екипата на КК Видуше во 2.2 дивизијата...Во тешка утакмица против Демир Хисар Девилс 51-57 за мојата екипа...Пред почетокот на натпреварот вниманието повеке го насочив кон нападот знаејки дека Демир Хисар има одлична одбрана и доколку падне бедемот во одбраната ке падне целиот тим...Нашалост тоа не се случи...Домаќините повторно одиграа цврта одбрана но којзнае по кој пат Американецот Кен Батиста со одлична игра беше клучен играч во мојот тим со 20 поени и 17 скока дабл дабл скор..и беше прогласен за МВП на натпреварот...

99:38 против Вујадиновиќ, ги одмарав јаките, со ботовите настапив и онака ќе изгубев.

Победа со тројка во последните секунди од дербито. 10 победи под ред, од скор 0-10, сеа имам 10-10.:vozbud:

Се мислам дали да му ја пуштам на Асови Аеродром у куп утакмицата или да тепам?
Ќе ми се уморат многу играчите,и така немам шанси у купот.
Додека пак у лига,до крај имам доста утакмици на кои што имам реални шанси за победа.

Очекувам пораз со 2 тим играв бидејќи сите ми беа уморени ама од сега па натаму мора да се оправам:)

Тепав пак во првенството, ама и да му честитам на Тиквеш шо се врати пак на второ место:smir:. Инаку во купот играм со Титанс, и ќе одам на победа, посекако во првенството скоро е сигурно дека ќе бидам прв, а и немам многу проблеми со заморот на играчите.

Титанз го има братучед ми,брзо го зема клубот,и откако го има гледам земал некои солидни играчи за таа лига,и победува,па догодина може и да се пласира во повисок ранг,иначе јас играм утре со Асови Аеродром и по се изгледа ќе играм со втор тим,зашто вреди да ризикувам да ми се повреди некој,кога во купот секако немам шанси,ама па од друга страна ако тепам утре со Асови и идно коло ми се падне некој колку мене или послаб и ако пројдам мислам дека има нешто пари заборавив како беше.

Eве како одат наградите во националниот куп!!!Стварно е бедно 1 место само еден милион!!!
Прво Место1.000.000 EUR
Друго Место:500.000 EUR
Треће, Четврто Место:300.000 EUR
Позиције 5 до 8:200.000 EUR
Места 9 до 16:100.000 EUR

Леле значи ако тепам и утре и идно коло ќе земам 100.000
СМЕШКИ
Подобро ќе ги одмарам..

хеј на мене ме банираa дали ќе ми го вратат пак тимот или не? почетник сум помош што да правам не знам

хеј на мене ме банираa дали ќе ми го вратат пак тимот или не? почетник сум помош што да правам не знам

Не верувам.Ама пошто си почетник значи не ти бил нето нај нај тимот така да напрај си нов.

у купот очекуам Лозер да ме сканта,па сеа да не се посрамотам го напраив тимот,оти у сабота таа поважна ми е

Ја играм со Куманово и играм со втор тим.
Моја цел да дадам 20 коша.
20 коша=победа
Инаку си ќарив 374000.

Друже направи си нов тим и почни се од почеток....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom