UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Полно црнци се вреѓани ама не памтам да се кревало за некој толкава фама, да се именуваат закони по негово име, да се снимаат филмови и слични срања.
Да е некој мирен играч ајде ќе разберам, ама оваа битанга ...
Автоматски споено мислење:

Нели и сам потврдил дека го навредил? (Бар така прочитав некаде)

Само не мајмун и не на расистичка основа, за вакво нешто банот ќе беше многу поголем.

И за генерална вербална навреда кон играч, судија, навивачи следи казна.
Во пракса не сум сигурен колку се спроведува, ама веќе ако јавно признал дека употребувал навредливи зборови лесно се спроведува казната.

Бланширана глава...
Тогаш на Винициус треба да му се забрани на стадион да влези според твојата логика.
Зошто не е и тој суспендиран, во случајот тој прв почна да вреѓа, се гледа и на снимките јасно

Тогаш на Винициус треба да му се забрани на стадион да влези според твојата логика.
Зошто не е и тој суспендиран, во случајот тој прв почна да вреѓа, се гледа и на снимките јасно
Не е моја логика, пишано е во правилникот на УЕФА.

Парадоксот е што кога и да се случи ваков настан, сите се вклучуваат, и праќаат пораки за разбирање. 3-4 дена покасно, во ПЛ, 4 играчи се расистички навредени. Фофана, Арокодаре, и заборавив кои се другите двајца. Наместо да се искорени ова, се случува обратното.
Thats the point.
Нека продужат само вака и ќе ги мрзиме и напаѓаме уште повеќе.

Добро хакче е ова, треба Барса да му даде инструкции на Јамал како најдобар кандидат да го провоцира Куртоа (не ми текнува друг бел играч од Реал), да пцуе мајки шајки, овој да му префрли нешто и оп, суспензија.

Добро хакче е ова, треба Барса да му даде инструкции на Јамал како најдобар кандидат да го провоцира Куртоа (не ми текнува друг бел играч од Реал), да пцуе мајки шајки, овој да му префрли нешто и оп, суспензија.
Ааа не можи така. Феде е белец, впрочем испробано е кај него со провокации и дозволени му се таеквондо удари на сред натпревар, после натпревар итн.

Добро, значи и Винициус треба да е казнет, исто му дофрлаше и тој.
Да

Што е пишано, Винисиус да вреѓа, а други да казнуваат?

Значи за Престиани пишав иницијално, дека и он е далеку од чист во ситуацијава и не суспензијата од рекла казала. Го изврте муабетот.

Поназад одма пишав за Вини прво... проблемот е во него.
Не на вас, туку и мене како фан на Реал ми е најомразен фудбалер во моментов. Престанав да ги гледам најмногу ради него пошто секој натпревар е иста прича.
Веруј среќен би бил да лапа и он суспензија.

Зш Ронче, па нели сме сите против уефа мафија, не гледаш какви тектонски поместувања прават во спортот.
Ја би наредна и со јајца да маваат, таман со еден удар две муви ќе отепаат

Зш Ронче, па нели сме сите против уефа мафија, не гледаш какви тектонски поместувања прават во спортот.
Ја би наредна и со јајца да маваат, таман со еден удар две муви ќе отепаат

Не знаев дека ова било за среал што го бранат судиите. Се извинувам. :kafence:

Ајде Бодооо, покажете класа и исфрлете ги Итаљаните. Да се пее вечерва Bella ciao
Автоматски споено мислење:

До мене ли е или Димарко личи на човек што треба да се вика Гранит или Џака или слично име?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom