Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 5.045
- Поени од реакции
- 11.507
Да не ти стигна?Зошто казните се пишани во евра?
По кој курс да им рачунам, да им ебам матер!!!!???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не ти стигна?Зошто казните се пишани во евра?
Затоа што одредени „ликови„, кои се склони кон корупција, полесно ја пресметуваат корупцијата во „Евра„ наместо во „денари„...Зошто казните се пишани во евра?

ДаДа не ти стигна?

Што ти се деси, заради што?
А ти си комунистичка џанка што мрази шмизли како мене оти никогаш не се свртеле ко некој мрсен ко тебе.Dobro znaeme deka si vmrovsko smizliche bez oset i zivees vo bubble, nemora da flexas sega, covekot ti ubavo objasni od sprotiven aspekt zosto e nemokjen.
Pretstavuvas problem, glasna si i na kraj vikas, gajle mi e, ne e moj problem.
Pa ne e ni negov.
Pa valjda za epten sporo vozenje ili se sminkase na semafor, pa kamerata pomisli deka zbora na mobШто ти се деси, заради што?

Ne bi te pipnal so kur ni po greskaА ти си комунистичка џанка што мрази шмизли како мене оти никогаш не се свртеле ко некој мрсен ко тебе.
Фала.Ne bi te pipnal so kur ni po greska
Возела ко баба.Што ти се деси, заради што?
Еве како се решава тоа, не е со дозволување на паркирање на сред булевар туку со целосен ревамп на инфраструктура.у право си. Многу од градинките и школите се без паркинг или пристап за коли. Исто и со трафиките и дуќанчињата. Не моеш да им затвориш трафика само ради еден знак. Знам луѓе што фамилија издржуваат од таа трафика. За разлика од лепачите на плакати кои не виделе зорт, овие барем чесно заработуваат. Некогаш треба да се слушне и паталец, не само гаталци.
Се што треба е да се смени знакот од забрането запирање
Прегледај го приврзокот 469368
во забрането паркирање.
Прегледај го приврзокот 469369
И не е (само) до камионит/пикапот со роба. Треба да застане муштерија, да купи нешто. Двеста евра не се малце.

Дело може да застари само ако немаш пресуда за истото, ти си имаш пресуда и паметно би ти било што побрзо да си пројдеш до станица да ти ја впишат за да не кркнеш уште некоја казна или да те бараат дома ради глупости.Imam zabrana od pred 4 godini godini sudenjeto bese na 27.01.2022 prasav vo policija mi kaza mozes da ja aktiviras do 08.02.2026 prasanjeto e sega so treba da se napravi za deloto da bide zastareno iskustva?
Po novo zastarva za 4 godini od presudata, prethodno bese dve ili tri.Дело може да застари само ако немаш пресуда за истото, ти си имаш пресуда и паметно би ти било што побрзо да си пројдеш до станица да ти ја впишат за да не кркнеш уште некоја казна или да те бараат дома ради глупости.
Пак нека се јави некој адвокат да каже, ама правосилни пресуди не знам дали застаруваат. До сега да си ја активирал ќе минела.