Кошаркарски онлајн менаџер

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ааа Кирца треба да части нешто. Колку го зема?
Прволигаши што бидна, кој ќе ми отстапи место? :vozbud:
6,6 реков инаку со еден само се тркав ама нишо изглеа го забораил.

Сум победил 41 разлика и сум 4-то место само 1 бод повеќе од 5-тиот Пелистер а последно коло играм со првиот Мелеарди ако изгубам ќе имам исто поени со Пелистер ама он има многу повеќе кошеви дадено од мене 100 а јас пак 200 помалце примено како ќе се рачуна ама мислам дека ако изгубам он оди ?
Прво е кош разлика а второ кој повеќе кошеви дал.
Прво се гледа кош разликата,па тек после ако имате иста кош разлика се гледа кој дал повеќе кошеви
Ова од искуство го збориш.:vozbud::vozbud::vozbud:
Лошо по животот е да имаш иста кош разлика со некој за кој се бориш за опстано а во случајов на ајсшутер за бараж за втора лига.

Инаку ја изгубив 13 разлика не е фер новиов не можев да го играм во 7 и 6 минути го земав ама ај.
Важно радулович му одржа лекција.Го уби дуелот беше меѓу радулович и гоце златанович.Се испокрадоа топки меѓусебе.И се зне мвп кој е не мора да кажувам.Следно со Охрид мора да тепам ќе го убијам.Рдулович ќе го бамнам 3 четвртини.Што ли ќе биде тоа.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Вака сега последно коло он најверојатно тепа а јас губам но се е можно и никогаш не се знае но ако изгубам а он тепа ќе имаме исто бодеви по 51.

Macedonian Warriors
Примено кошеви (1599) | Дадени кошеви (1924) |
Примено кошеви (1829) | Дадени кошеви (2048) |
Пелистер

Вака кој оди понатаму во бараж ?
Вака ти би требало да одиш бидејќи имаш подобра кош разлика.Само гледај утре да не изгубиш многу,оти гледам играш со првиот во групата,па ако ти изгубаш едно 50-60 разлика,а он победи толку тогаш он ќе оди.Ама не верувам оти тоа ќе се случи
Иначе да Кирца,страшно искуство имам со ова.

А

Ајсшутер

Гостин
Незнам дали да земам засилување пред натпреварот да го тепам или пак со помалце разлика да изгубам оти само 1 центар имам другиот е повреден.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јас и дефинитивно останувам 4-то место и зимам 2 250 000 на крајот од сезоната
Го победив дирекниот конкурент за 4-то место(Пелистер Битола)

Следната сезона ќе се борам за пласман у супер лига и ќе ве :drk::drk::drk::drk: сите

:helou::helou:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Незнам дали да земам засилување пред натпреварот да го тепам или пак со помалце разлика да изгубам оти само 1 центар имам другиот е повреден.

Не се будали бе како нов играч собери уште малце и готово.Знеш што треба да се деси?И ти да изгубиш 50 а он да тепа 50.Шансите се ептен мали.
А глејте што се дешава во 1.2 најаки и лионс оф куманово имаат исто победи и порази а последно коло они играат.
Победникот е шампион.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Леле сакам цб мани.Умирам за приватен куп.А никако да дојдам до нив.Шајзеее

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

Why darkopancev?

Because i live near Milan, I'm an Inter Milan fan and I was a Darko fan when he was an Inter player.

Unluckly he played not well when he was here, but I remember him!

Are you Macedonian?

Еве шо ми пиша едно братче од Италија кога го прашав зошто тимот му се вика даркопанчев

Интер МЕРДА:icon_lol:

А

Ајсшутер

Гостин
Јас имам 10 иначе вие колку имате и колку е креирање на нов ?

Kajgana Shop

На врв Bottom