Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
6,6 реков инаку со еден само се тркав ама нишо изглеа го забораил.Ааа Кирца треба да части нешто. Колку го зема?
Прволигаши што бидна, кој ќе ми отстапи место?
Прво е кош разлика а второ кој повеќе кошеви дал.Сум победил 41 разлика и сум 4-то место само 1 бод повеќе од 5-тиот Пелистер а последно коло играм со првиот Мелеарди ако изгубам ќе имам исто поени со Пелистер ама он има многу повеќе кошеви дадено од мене 100 а јас пак 200 помалце примено како ќе се рачуна ама мислам дека ако изгубам он оди ?
Ова од искуство го збориш.Прво се гледа кош разликата,па тек после ако имате иста кош разлика се гледа кој дал повеќе кошеви
Лошо по животот е да имаш иста кош разлика со некој за кој се бориш за опстано а во случајов на ајсшутер за бараж за втора лига.
Инаку ја изгубив 13 разлика не е фер новиов не можев да го играм во 7 и 6 минути го земав ама ај.
Важно радулович му одржа лекција.Го уби дуелот беше меѓу радулович и гоце златанович.Се испокрадоа топки меѓусебе.И се зне мвп кој е не мора да кажувам.Следно со Охрид мора да тепам ќе го убијам.Рдулович ќе го бамнам 3 четвртини.Што ли ќе биде тоа.