Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување

Toni Angelov (1484532)

Име Тима: skopje celticks Слава: Тимски Играч Наступа за До 19 Репрезентацију: 12 Наступа за До 21 Репрезентацију: 6 Препоручене Позиције: Центар
Крилни Центар
Форма: 6 Старост: 21
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 212
Тежина: 118 Индекс Вештина: 49.146
Плата: 71.453 Одбрана: 11
Слободна Бацања: 6 Два Поена: 9
Три Поена: 7 Дриблинг: 5
Додавање: 7 Брзина: 7
Позиционирање: 4 Скокови: 11
Искуство: 8
Мојот нов играч.Купен за 6,6 милиони.

Toni Angelov (1484532)

Име Тима: skopje celticks Слава: Тимски Играч Наступа за До 19 Репрезентацију: 12 Наступа за До 21 Репрезентацију: 6 Препоручене Позиције: Центар
Крилни Центар
Форма: 6 Старост: 21
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 212
Тежина: 118 Индекс Вештина: 49.146
Плата: 71.453 Одбрана: 11
Слободна Бацања: 6 Два Поена: 9
Три Поена: 7 Дриблинг: 5
Додавање: 7 Брзина: 7
Позиционирање: 4 Скокови: 11
Искуство: 8
Мојот нов играч.Купен за 6,6 милиони.
Koj чека ќе дочека,а не како мене нестрплив.

Ааа Кирца треба да части нешто. Колку го зема?
Прволигаши што бидна, кој ќе ми отстапи место? :vozbud:

Сум победил 41 разлика и сум 4-то место само 1 бод повеќе од 5-тиот Пелистер а последно коло играм со првиот Мелеарди ако изгубам ќе имам исто поени со Пелистер ама он има многу повеќе кошеви дадено од мене 100 а јас пак 200 помалце примено како ќе се рачуна ама мислам дека ако изгубам он оди ?

Победа во градското дерби! Ама ипак Кирца се спаси изгледа од испаѓање.Има ептен подобра кош разлика! Ќе правам куп на чаразај, кој е заинтересиран кажете ми како ви се викаат тимовите и во која лига се. Ре девил, глеам газиш у втора лига а ??? Ај сеа ќе те видиме у прва како ќе иде!

ПОРАЗ ОД МЗТ :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Сега и дефинитивно, теоретски го освоив првото место. 71:34 против Тиквеш.
Да можам би останал уште една сезона во втора лига, ниту едно засилување не купив сезонава...

Играм со МЗТ "дерби" ке ги СКИНАМ со мерак ке цекам победа :icon_lol:

ПОРАЗ ОД МЗТ :nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Таква е играва како да е полна со багови губам со ботови после со некој ептен јак со иста постава се исто ќе извадам некој тесен резултат.
Иначе погоре некој да ми одговори за тоа ?

Сум тепал 20-30 разлика со Јувентус
Во вторник играм дома со Тиквеш Канеус ако тепам влагам у Суперлига

Сум победил 41 разлика и сум 4-то место само 1 бод повеќе од 5-тиот Пелистер а последно коло играм со првиот Мелеарди ако изгубам ќе имам исто поени со Пелистер ама он има многу повеќе кошеви дадено од мене 100 а јас пак 200 помалце примено како ќе се рачуна ама мислам дека ако изгубам он оди ?
Прво се гледа кош разликата,па тек после ако имате иста кош разлика се гледа кој дал повеќе кошеви

Вака сега последно коло он најверојатно тепа а јас губам но се е можно и никогаш не се знае но ако изгубам а он тепа ќе имаме исто бодеви по 51.

Macedonian Warriors
Примено кошеви (1599) | Дадени кошеви (1924) |
Примено кошеви (1829) | Дадени кошеви (2048) |
Пелистер

Вака кој оди понатаму во бараж ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom