Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
1000059439.jpg

За тие кој би сакале да го чујат ремек делото

Автоматски споено мислење:

Никој нема да го сака ко јас. Таја му е кармата. Ја сам твоја изгубена среча, туга што те сеча...да више нема нас.

Одбиен од Хрватската Фамилија, кој го навредувале и му велеле Германецот.. сега си најде уште побалканска, Македонска. Ни тоа не знаеше да го цени. Ах Емануел, колку многу те сакам. Љубовта на мојот живот, засекогаш. Сите други небитни. Лете орлови, нису као ти. Од ова нема лек. Ни сега. Ни по 10ет години.

Последно уредено:
Твоите очи, со поглед невин ко на маче. Твојата сексуалност и животна енергија. Ти. Како можиш да не му веруваш на некој кој те сака толку многу.
Да можев животот би го дал за тебе, за ти да си среќен.
За тебе, би се борел сам против супериорна вонземска цивилизација и сам би освоил цела една планета, за тебе.

Последно уредено:
Се возам ноќе до мојот град и размислувам, барем да ме чекаше на нашето старо место, таму каде што љубовта почнуваше...
03.02 знаеш зошто !

*пост на струмички*

Арно ми викаа чувеците женуви се Делбоје на 27-28, јас не, живот ќе карам уште. Ој жени се саа на 34, сите љути чушки останаа на мене.:nesumjas:

*пост на струмички*

Арно ми викаа чувеците женуви се Делбоје на 27-28, јас не, живот ќе карам уште. Ој жени се саа на 34, сите љути чушки останаа на мене.:nesumjas:
Ke si baras nekoja so od kuroj preku gla i e dojdeno, so saka domakinka da bidi ;)

Овој е у Србију сликано, види на српски збориф. :icon_mrgr:
Па добро, југословенска школа е тоа :D

Само да се навредувало. Може биле заменети црвеното и плавото. Од плавото течела жешка вода, ама наеднаш се истрошила па почнала ладна.

За се треба да се има разбирање :D

Па добро, југословенска школа е тоа :D

Само да се навредувало. Може биле заменети црвеното и плавото. Од плавото течела жешка вода, ама наеднаш се истрошила па почнала ладна.

За се треба да се има разбирање :D
А кој те навреди тебе? Делбој?
Не бе он ваљда за тија на кои налетуе алудира. Ти си супер, за две петке си.
Ма да за едну не ти верују :icon_lol:

@Del Boy брат не се секирај и ја на 34 се ожени, до 40 си тмн, после си Бургунди.
Главу горе(и двете хехе) и сфе ке биде орајт.

А да не е до тебе, зшто не си целбој, него само делбој хехехехеххе.

А кој те навреди тебе? Делбој?
Не бе он ваљда за тија на кои налетуе алудира. Ти си супер, за две петке си.
Ма да за едну не ти верују :icon_lol:

@Del Boy брат не се секирај и ја на 34 се ожени, до 40 си тмн, после си Бургунди.
Главу горе(и двете хехе) и сфе ке биде орајт.

А да не е до тебе, зшто не си целбој, него само делбој хехехехеххе.
Не бе не реков дека мене ме навредил, генерално зборам.

А за што не ми веруваш?

Не бе не реков дека мене ме навредил, генерално зборам.

А за што не ми веруваш?
Не ти текнуе, за двете петке, Владе што ги пишуе за пушење. Една за едно пушење, друга за друго пушење.
У фото тему на Демонку за кафе и цигаре.

Демонка се претфори у Шутрака, само без запирке и кромиди хехехехе

Не ти текнуе, за двете петке, Владе што ги пишуе за пушење. Една за едно пушење, друга за друго пушење.
У фото тему на Демонку за кафе и цигаре.

Демонка се претфори у Шутрака, само без запирке и кромиди хехехехе
Ок, ми текна. Ама очигледно вие погрешно сте си ги интерпретирале двете петки. :sneaky:

Па кај нас во Македонија плавото и црвеното многу често се обратни, што не ти е јасно не знам?

Буквално и потврдува оти плавото е ладна вода, она пак питува. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Глуп пример земав али поентата е таа.

Пред 2 недели излегувам со една на прв дејт, и си правиме муабет со кој дружиш тука пријатели ово оно, и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.:pos::pos:

Претходно пак со друга 2 месеци се гледавме, за на крај да ми каже супер ми е со тебе ама јас не ти кажав оти сакав да те запознаам прво, ама јас сум разведена и имам 3 годишно дете.:vozbud::vozbud: Арно барем секс падна тука претходно не беше за џабе губење време.:pos:

Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom