KSC #357 - Свадбен танц - ГЛАСАЊЕ

Гласаме за максимум 5 песни кои би биле најубави за почетен свадбен танц

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2011
Мислења
17.635
Поени од реакции
44.235
Локација
Скопје
Јас се извинувам за доцнењето. Крај на месец, почеток на нов, многу работни обврски, не можев да стигнам да отворам тема, иако му ветив на парва. Ќе го одложиме малку ова гласање до среда, па ќе комбинираме некако.

Гласаме за 5 песни.

@Смртта , многу ме интересира како би изгледал свадбениот танц на Narayan ти во смокинг и кондури, она во свечен невестински фустан со тесен корсет. Има да пуца! :D

Не дека некој ќе го интересира..
Ама ја лично не би играл валц со мојата идна сопруга со која би бил заречен до крај на животот... на песна во која еден тип и пее на некоја невозвратена љубов!

Така и гласав. Ја обожавам на Брајан Адамс песната, ама не е за таква прилика!
Аеросмит, Леонард Коен.. и сл. повторно не ја доловуваат суштината на "двајца вљубени". Шостакович па ич.
Веројатно и мојата песна, ама бар има порака ако таа сака да ја слушне.. (чисто сумњам :()

Тешко гласање тука..

Ама ја лично не би играл валц со мојата идна сопруга со која би бил заречен до крај на животот... на песна во која еден тип и пее на некоја невозвратена љубов!

Аеросмит, Леонард Коен.. и сл. повторно не ја доловуваат суштината на "двајца вљубени". Шостакович па ич.
Веројатно и мојата песна, ама бар има порака ако таа сака да ја слушне.. (чисто сумњам :()

Тешко гласање тука..
Исто ми е неразбирливо кога на свадба ќе слушнам песни од типот на Ѓурѓевдан или Поноќ (од филмот Тома). Знам дека им дава некоја еуфорија, али песните сами по себе се спротивно од тоа што е свадбата.

Јас на мојата свадба ги укинав тие песни од старт, а тука горе гласам за Elvis Presley - Can't Help Falling In Love, затоа што таа беше нашата свадбена песна.

Јас на мојата свадба ги укинав тие песни од старт
Исто! Плус, на мојата свадба имаше 0 српски песни. Исклучиво само македонско се пееше.

Тешко гласање тука..
Мојата значи не ја ни чу :notworthy:

Многу јако! Обично секогаш се надеваме дека ќе победи некој друг, за да не мора ние да отвораме тема и затоа кога е изедначено му препуштам на другиот да отвори. Ама сега враќам назад во темата со предлози и гледам, @Darklady ја предложила Бакни ме.

Значи, победници сме јас со Leonard Cohen - Dance Me To the End of Love и @Darklady со Сашка Петковска - Бакни ме.

@Darklady , ќе отвориш тема? :sramezliv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom