Ред Бул има најекстремен изглед, скоро со zero pods. Ауди најкласичен. Они изгледа и со моторот имаат проблеми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го отпишувај Ауди сепак имаат шанси за развој во текот на сезоната.Ред Бул има најекстремен изглед, скоро со zero pods. Ауди најкласичен. Они изгледа и со моторот имаат проблеми.
Едвард дај нешто за Мекларените плис, знам дека не ги сакаш ама ради мене жити се.Не го отпишувај Ауди сепак имаат шанси за развој во текот на сезоната.
Не ме интересираат што сакаат нека прават. Значи од кога следам Ф1 никогаш не сум ги сакал како тим, а посебно во сезоната 2008 и последната трка (омилена на еден сегашен претседател на клуб во главниот град, а тогашен коментатор на Канал 5 мислам). Еве за сезонава сакам да изненади Ауди исто како што изненади BrawnGP. Не ги поднесувам ниту возачите, ниту останатите во екипата. Истото важи и за филмот и серијата за Ф1.Гласав за Норис, Леклер и Пијастри ајде аирлија
Автоматски споено мислење:
Едвард дај нешто за Мекларените плис, знам дека не ги сакаш ама ради мене жити се.
Едвард може навиваме за различни тимови и се, ама алал да ти е за сите информации, и фала многу.Еве нешто од Барселона. Ауди е во големи проблеми со моторот и поради негова нестабилност работењето доаѓа до губење на стабилноста на возилото, а имаат проблеми и со активната аеродинамика, но тие се решаваат. Интересно за нив како и Кадилак немаат многу боја на болидите и повеќе се фокусираат само на лакиран карбон што значи максимално намалување на тежината. Доколку имаат реклами ќе бидат само лепенки, а нема да има боење на шасијата како кај Ферари на пример. Дури на последниот тест во Бахраин ќе се знае кој тим со колкава сила располага. Ауди веројатно до тогаш ќе ги реши проблемите со моторот или барем ќе се обиде во тоа.
Прегледај го приврзокот 468126Прегледај го приврзокот 468127
AMR26 дизајнирано од Њуи. Страничната горна плоча од предното крило како и кај Ферари ја нема туку има нешто со цилиндрична основа и конусен завршеток напред. Другите делови се слично со ТОП 3 е сега главното што ме интересира е моторот на Хонда како ќе се покаже без RBPT.
Њуи си ја заврши работата со регулациските кутии на возилото за 2026.Им се расипал одма. Иначе делува добро дизајнов.

.