- Член од
- 24 август 2021
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 9
Zdravo, dali so podignuvanje na ukazot ti go davaat i originalniot dokument koj go prilozuvas za poteklo? Fala na odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DaZdravo, dali so podignuvanje na ukazot ti go davaat i originalniot dokument koj go prilozuvas za poteklo? Fala na odgovor.
Mene ne mi go vratija vo ambasada
Preku ambasada ili konzulat? I kako ti stigna informacijaМи рекоа да одам да го земам стариот документ 3 дена откако го земав указот.
Zakonski je 3 godine ako je sve ureduКолико би времена требало да се добије пасош ако све буде у реду и на време? Дакле, размишљам да почнем процедуру испочетка.
И мене ме интересира ова.Pocituvani,
Ako moze da mi objasni nekoj sto ima smeneto od mk vo bg dozvola (so kategorii c+e) a da e na adresa lege 6 sofija.
Odnapred blagodaram.
Не може мора да дадеш потекло, нема веќе на жими мајка.Здраво, дали се уште има шанса да се добие бугарски пасош без никакви документи за бугарско потекло? Пример како што беше порано, потпишуваш дека се осеќаш како бугарин и започнуваш процедура која резултира со државјанство за 4-5 години