Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Sean McDermott отказ од Бафало. Само не знам кого ќе бараат сега, пошто и Harbaugh (Џајантс) и Стефански (Тајтанс) потпишаа за нови тимови. LeFleur потпиша нов договор со Грин Беј, така што стварно не знам кого ќе стават.

Инаку, третина тимови ќе имаат нови тренери во следната сезона.
Ke kazam nesto: Belichek vo Buffalo, i plus da go zemat Van pelt od LA rams za offensive coordinator i odma ovie bikks se contenders.... What are your thoughts?

Ke kazam nesto: Belichek vo Buffalo, i plus da go zemat Van pelt od LA rams za offensive coordinator i odma ovie bikks se contenders.... What are your thoughts?
ББ веќе никогаш нема да биде главен тренер во НФЛ. Неколку причини се: сака да биде човекот бр.1, не сака ГМ над него, да не зборам за веќе застарени методи...видовме Пит Керол како помина во Рејдерс иако таа франшиза е тотално срање.

Билс им е најдобро да чекаат некој како Зек Тејлор да добие отказ, затоа што видовме каде тој стигна со топ5 QB, многу оружја во напад, солидна ОЛ и солидна одбрана.

Билс доста солидна одбрана, доста солидна ОЛ и се еден ресивер бр.1 до таму каде што можат да бидат (AJ Brown или слично) - веројатно ќе им треба уште еден човек тука, сега имаат мислам два ипол фаќачи и двајца добри ТЕ. Но, ме знам дали имаат селари кеп за ова, не им ја знам таа ситуација.

Da kazam nesto i za moite Broncos, steta sto se povredi Bo, mislam deka sansite da igraat SB so nego ( zemajki vo predvid igranje vo Mile High i toa sto na Bills i Allen mu iznudija 5 TD) ke bea dosta pogolemi protiv Maye i Pats i ke bea favoriti. Toa e sto e, kompletna e ekipava osven Stidham backup QB sto valjda ke izigra kako i prosli backup QB opcii na Sean Payton dodeka bese vo Saints. Odranata ke si go izigra svoeto protiv Maye siguren sum vo toa, napadot i Stidham se problemot pogolem. Od drugata strana na bucketot, spremete pukanki Seahawks-Rams moze da zavrsi 40 40 lagano so tie napadi. Ipak davam mala prednost na Stafford. Kako i da e dosta interesen playoff kaj sto se e otvoreno uste od regularna sezona

I dont like him... but this is insane....

Go Hawks
Ова е апсурдно и контроверзно до бесвест.

Голема дамка на Pro Football Hall of Fame е ова. Постојат само неколку играчи кои може со сигурност да се каже дека заслужуваат (или ќе заслужат по сегашната траекторија на кариерата) да бидат HoF од прва, рамо до рамо со ББ.

Сепак Стафорд МВП, многу тесно пред Дрејк Меј (еден глас за прво место). Другите награди очекувани. За HoF не ни коментирам после травестијата со Беличек, кој патем не влезе за еден глас.

3 - 0 после 15 минути игра...
Ај да видиме како ќе се развива играта.
Автоматски споено мислење:

1000067433.jpg

Последно уредено:
Go Hawks

Ги убија али у буквална смисла ги убија, Меј може ќе ја сонува Темната Страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom