Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто медиумите го кријат?А молчи и опозиција, да не е некој близок со Кривосудна фела ?..па имаше пред 4-5 години, 16 годише со џипот на тато и мама на раскрсница кај Водњанска на црвено згази познат доктор, беше докторот долго во кома, СЕ СЕ ЗАТАШКА, па и да не оди затвор 16годишен, татко му и мајка му треба, му дале оружје во рака...не се дозна ни кој се, а после дури имаше Фонд за здравство му бараше на докторот сам да плати неколку операции кој му ги направија во Словенија, значи тогаш МВР на прОливер и записникот за несреќата го скрил !!
Тоа прашање ќе го адресираш на друго место.
Мое мислење е дека е некој син на некоја битна фаца,затоа се крие.

Ја дадов свое сценарио за нивното бегство.

Кога е протестот за ослободување од вина на овој што киднал за косово ? Се знае нешто, сепак не сакал, ненамерно удрил во контра лента со 100км/ч, плус само што требало да полага за кола. Ако има протест нека пишат треба да го подржиме дечкото сепак не сакал ? Еве јас незнам нека кажат браќата од форумов !!!!
Кажаа на Табановци излегле таткото и синот...но ако имаат многу кеш и врски, ќе се кријат...ете Аце Боцески -Циганот, рекетарот на сдс кој во времето на Бранко дење кај Зоил со пиштол на улица уби чоек, непречено избега во Србија, по 30 години е откриен неодамна во Грција и толкување сега Грција не го испорачува ?????мижи Асам дати баам...друго е што ги ослободија 2цата за прислушкување, тоа и де факто не е кривично дело, а сигурно знаеле и многу тајни, ама дека не испорачувале убиец , обичен рекетар ми е сомнително

Кажаа на Табановци излегле таткото и синот...но ако имаат многу кеш и врски, ќе се кријат...ете Аце Боцески -Циганот, рекетарот на сдс кој во времето на Бранко дење кај Зоил со пиштол на улица уби чоек, непречено избега во Србија, по 30 години е откриен неодамна во Грција и толкување сега Грција не го испорачува ?????мижи Асам дати баам...друго е што ги ослободија 2цата за прислушкување, тоа и де факто не е кривично дело, а сигурно знаеле и многу тајни, ама дека не испорачувале убиец , обичен рекетар ми е сомнително
Све ок, само што Циган не уби човек него муслиман дилер на дрога.

Све ок, само што Циган не уби човек него муслиман дилер на дрога.
Ок, ама си има и за тоа процедура, а има и рисјани дилери на дрога, ај потсети се на Штеки а и тој има лежено за убиство, ама само 2 години, а башка случајот Јанушев што го фиокираа...работата е друго, може да издадат меѓународна потерница а да не бркаат...па и тој што ја уби девојката во Аеродром со стаклен пепелник пред децении ни го Испорачаа пред некоја година, пошто таму у Швицарска напраил криминал, инаку ништо од тоа...

Гомново циганско е тој што ја згазнал бабата пред некој ден и избега од државава

Како само успеаа да дозволат ваков циган да успее да излезе од земјава пред да биде фатен, ако ова му успеало на ова смрдливо циганско гомно, што е со останатите. Сигурно не се телепортираше надвор од земјава, потребни беа неколку саати за да ја напушти, и тоа преку граничен премин, потфрлено е тука ама ај, ќе си ќутиме.

Ок, ама си има и за тоа процедура, а има и рисјани дилери на дрога, ај потсети се на Штеки а и тој има лежено за убиство, ама само 2 години, а башка случајот Јанушев што го фиокираа...работата е друго, може да издадат меѓународна потерница а да не бркаат...па и тој што ја уби девојката во Аеродром со стаклен пепелник пред децении ни го Испорачаа пред некоја година, пошто таму у Швицарска напраил криминал, инаку ништо од тоа...
За се си има исклучоци, во одредени ситуации дури и убиство е добро дело.

Јас на ова гледам на позитивната страна. Една фамилија циганска помалце во Македонија. Нека кршат глава од тука.

Си го среди животот за 20год стар пасат.

За се си има исклучоци, во одредени ситуации дури и убиство е добро дело.
знаеш ли зошто Аце Циганот го убил нарко дилерот ?...не платил донација за партијата, која имаше доста донатори нарко дилери, па имаше и еден од Арачиново, брат на пратеник, кој го истепа Стевче подржи коњ....

знаеш ли зошто Аце Циганот го убил нарко дилерот ?...не платил донација за партијата, која имаше доста донатори нарко дилери, па имаше и еден од Арачиново, брат на пратеник, кој го истепа Стевче подржи коњ....
Не знам, мал сум уште.

Како би ги казнувал овие што се снимаат дур возат и ставаат видеа на Инстаграм/Тик-ток пропратено со некоја дебилна аутотјун иде гас музика. Бонус казна би идела и за музичкиот избор.

И уште не ми е јасно како успеа да им избега детиште од 18 годинии, покрај 1000 камери низ град.

Како би ги казнувал овие што се снимаат дур возат и ставаат видеа на Инстаграм/Тик-ток пропратено со некоја дебилна аутотјун иде гас музика. Бонус казна би идела и за музичкиот избор.

И уште не ми е јасно како успеа да им избега детиште од 18 годинии, покрај 1000 камери низ град.
Па како и секогаш, неспособноста на повеќето институции во државава ако така мојт да се наречит..Сигурно не се толку битни луѓе, со пари или врски да напуштат држава..

Не знам што те чуди, едноставно инертни се до максимум.
Од момент на пријавување, до процесирање на случајот има доволно време да избега некој. Особено со нашата "ажурна" полиција. Ене ја каде е границата, за саат и пол ќе стигне. Прво до Шутка, па преку обиколница до граница.
Сигурно кога чуле дека е згазена постара жена и тоа вон пешачки, не се ни замарале да реагираат, особено што не загинала на лице место. Додека прегледале снимки, додека отишле да утврдат каде се наоѓа возилото, до Замбија ќе стигнеш, не до Србија.
Возилото секако не било на име на детево, не можеш да утврдиш веднаш идентитет и да го ставиш на листа да не го пуштат на граница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom