Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што направи Аморим ЖИТИ СЕ
Ај не гледајте фудбал веќе
Па тоа де ШТО НАПРАВИ апсолутно НИШТО,. Најлош тренер во историјата во фудбалот , еднодимензионален , безидејност , никаква поставеност, тактички измени 0 ( нула ) . Па уште и прашуваш што направил .

Па тоа де ШТО НАПРАВИ апсолутно НИШТО,. Најлош тренер во историјата во фудбалот , еднодимензионален , безидејност , никаква поставеност, тактички измени 0 ( нула ) . Па уште и прашуваш што направил .
Да брат за се е он крив, треба он најмалку 20 гола да даде, зш нашите не планираат.
Погледни ги просеците топка од наша половина неможат да изнесат.

ПС Угарте ни е минус 2 играча не еден.

Па пичка ли ти мајчина Португалска, па нели гледаш дека на ништо не личи цела организација, цела игра, бади ленгуиџ на играчи, и ти пак и пак истата работа, што се обидуваш да направиш? Дај си отказ испадни фаца и ни ти да се мачиш ни ние, во ќа тен хаг 2.0
Автоматски споено мислење:

Да брат за се е он крив, треба он најмалку 20 гола да даде, зш нашите не планираат.
Погледни ги просеците топка од наша половина неможат да изнесат.

ПС Угарте ни е минус 2 играча не еден.
Кај па ти баш за Угарте се фати ти не си свеж, кој му е најдобра утскмица можеби

Шешко не знае што со себе на терен, ако другите имаат 1-2ка оцена Шешко од мене има НУЛА !!! Не ми се верува за каков антиталент дадоа кеш нашиве .....

Има можност да ги замениме Хојлунд со Шешко, овој да се врати а другиот да оди Наполи? :rolleyes:

Калверт Луин слободен играч беше летото, овие истурија 80 милиони на Шешко, три пати покорисен играч ќе беше, а парите ќе ги инвестираа во средина.

Па пичка ли ти мајчина Португалска, па нели гледаш дека на ништо не личи цела организација, цела игра, бади ленгуиџ на играчи, и ти пак и пак истата работа, што се обидуваш да направиш? Дај си отказ испадни фаца и ни ти да се мачиш ни ние, во ќа тен хаг 2.0
Автоматски споено мислење:

Кај па ти баш за Угарте се фати ти не си свеж, кој му е најдобра утскмица можеби
Ај број колку прецизни топки даде напред и колку напади уништи.

Останавме без гас на крај, јебига.. Без измени толку е.

Денеска сум задоволен од бар пола од играчите, ама за жал пак примивме наивен гол и тоа не кошташе 3 бода.

Шешко разочарување на сезоната за мене. Придонес како Вегхорст, а платен 85м. Уште не го разбирам потегот да замениш млад шпиц, кој не се снајде најдобро ради неискуството, со друг млад и неискусен шпиц. Нека носат некој месецов, бидејќи не гледам како би експлодорал Шешко сезонава. Самодовербата му е во огромен минус.

На терен сме хаос, не се знае кој што игра и на која позиција игра и зашто воопшто игра. Еден период тимов малку напредуваше, но ова е веќе уназадуваме и тоа на големо, ако не и најлош фудбал што сме го играле под сите менаџери во пост-саф ерата. Аморим не ми се ни коментира, веќе немам дилема дека е чиста превара од тренер, нула квалитети, нула визија, едноставно он не е човекот кој ќе го издигне клубот од калта во која од ден во ден се подлабоко забрзано тонеме.

На терен сме хаос, не се знае кој што игра и на која позиција игра и зашто воопшто игра. Еден период тимов малку напредуваше, но ова е веќе уназадуваме и тоа на големо, ако не и најлош фудбал што сме го играле под сите менаџери во пост-саф ерата. Аморим не ми се ни коментира, веќе немам дилема дека е чиста превара од тренер, нула квалитети, нула визија, едноставно он не е човекот кој ќе го издигне клубот од калта во која од ден во ден се подлабоко забрзано тонеме.
Можда и не е али играчите први треба да се ритаат.

Ја искрено денес не знам кој беше полош, дали Шешко дали Доргу.
Секоја топка шо отидр по десна страна беше изгубена без никаков придонес.
Можда требаше Аморим да го проба Лејси место Доргу, други опции немаше

Ја искрено денес не знам кој беше полош, дали Шешко дали Доргу.
Секоја топка шо отидр по десна страна беше изгубена без никаков придонес.
Можда требаше Аморим да го проба Лејси место Доргу, други опции немаше
Да го еба па претходната колку се губеа Флечер и котлето што влегоа, немаме квалитетна академија, каков Лесли какви Флечери и ресто просеци.
За губажа на играчи не е само Шешко и Доргу, Угарте уста се што прати напред, Далот незнае ни он како успеал толку години да е у Јунајтед, Куња премногу себичен, Шо јаден неможе да трча, топка неможе да стигне.

Back
На врв Bottom