Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 30.612
- Поени од реакции
- 41.270
Мене? Не беше ти таа што кажа како сѐ било супер таму - и сега наместо да признаеш или барем да ќутиш посрамено, ти уште се силиш за истиве работи продуважаш сереш. Неверојано. Па уште платен сум бил да пишувам.Како не те мрзи, во ред сфативме дека не е безбедно никаде, како на платен список да си со видеава
Инаку во Македонија бебе загина од истрел на новогодишна прослава ама те нема да споделиш за тоа нигде
За што тоа бе платен, за да пишувам колку сте полни со говна со тоа фалењето колку ви е супер таму на запад? Па не треба да ме плаќаат бе, гратис ќе пишувам.

Вистина скроз ви е супер таму, скоро како во Африка (само што во Африка колку толку мораат да почитуваат закон).
Автоматски споено мислење:
Сѐ е супер и безбедно, само малку фрлаат молотови на полициски коли, и запалија неколку цркви, демолираа десетина градови... Прилично безбедно и скроз нема потреба од тенковски барикади на божиќните панаѓури.
Замисли некој да ви поверува дека е безбедно таму, па дојде на викенд таму за католички Божиќ или за нова година... На душа може да ги носите таквите што ќе се зaeбат да ви поверуваат.