Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Шо викаат на Х дека се тепале нешто мигранти вчера на Плоштад во Скопје?
Баш убаво. Ајде дс се забавуваме, ајде да зборуваме за убави работи.
ke bide zabavno koga ke gi zastitat pravno kao beli mecki, pa sekoj opravdan fizicki napad nad niv ke se tretira kako diskriminacija.

Среќна нова Македонци и Македонки од цела Македонија, да сте живи и здрави и за многу години.
Да живее Македонија и нашиот Македонски род.
Македонија на Македонците.

Како некој психопат од филмовите на Хичкок.

grujco.jpg

Како некој психопат од филмовите на Хичкок.

Прегледај го приврзокот 465424
Часовникот му е 5 до 1, се игра некоја игра :kafence:

Неколку пати го имам цитирано и посочувано како екстремно редок пример на еманципиран Албанец со 3 чисти во главата. Се што Африм се замислува дека е, а не е.

Umejr Muhamedi ·
Follow​

2 ч. ·

После убиството во Штип при пресметка помеѓу турски државјани едно лице било убиено вчера во Старата чаршија.
Кога зборам јас дека дојдени се многу сомнителни турски државјани сум бил рацист од луѓе кои поима немаат што значи зборот рацист.
Да ја браниш својата земја и своите сограѓани од криминалци е едно а да имаш омраза према некого само бидејки е припадник на одредена нација е друго.
Ништо не сте виделе тек што ке гледате…

Неколку пати го имам цитирано и посочувано како екстремно редок пример на еманципиран Албанец со 3 чисти во главата. Се што Африм се замислува дека е, а не е.

Umejr Muhamedi ·​

Follow​

2 ч. ·

После убиството во Штип при пресметка помеѓу турски државјани едно лице било убиено вчера во Старата чаршија.
Кога зборам јас дека дојдени се многу сомнителни турски државјани сум бил рацист од луѓе кои поима немаат што значи зборот рацист.
Да ја браниш својата земја и своите сограѓани од криминалци е едно а да имаш омраза према некого само бидејки е припадник на одредена нација е друго.

Тие шо те нарекуваат тебе или мене расист се тие истите со исперени мозоци, либерали, партиските ботови, старите комуњари, братство и единство, ментално предизвикани кај што треба да живееме сите во едно општетсво, под една капа, заедно среќни, без разлика на вера и раса.

Посебно овие се гласни жените, то го имам одамна заприметено, а го особено тука многу во Германија, Италија, Шпанија, Португалија, Франција, скандинавските земји и т.н.

На жената лесно ѝ се пери мозокот, и зато со овој испран мозок, цело време донесуваат врз база на емоција одлуки и да се штитат другите раси и мигранти.

Факт е дека ова шо се случува во Северна е само да се замени домашното население со муслимани и блискиот исток и подалеку, а жените поготово да се измелезат со нив.

Северна нема капацитетот да раководи сама мора да оди под друг како соседните земји за да се зачува и то шо останало. Ако не сѐ че си еби мајката.

Додека соседните земји беа основани со странски кралој, под поимот национализам и православие, Северна беше основана, односно поставени темелите на братство и единство, во социјалистички систем, без вера, односно атеизам. Откако се распадна големата Југославија, смрдеата скапаното излезе на виделина и еве ги последиците до ден денеска.

Најлошото здравство во Европа му нуди помош на најдоброто здравство во Европа.:pos:

Во кој паралелен универзум живеат идиотите стварно незнам.

Најлошото здравство во Европа му нуди помош на најдоброто здравство во Европа.:pos:

Ова вистина е? Не сме 1 април, 1 јануари е...
Автоматски споено мислење:

Umejr Muhamedi ·​

Follow​

2 ч. ·

Привезок на дуи, нема чесен албанец, доста се лажеме себеси.
Автоматски споено мислење:

Тие шо те нарекуваат тебе или мене расист се тие истите со исперени мозоци, либерали, партиските ботови, старите комуњари, братство и единство, ментално предизвикани кај што треба да живееме сите во едно општетсво, под една капа, заедно среќни, без разлика на вера и раса.

Посебно овие се гласни жените, то го имам одамна заприметено, а го особено тука многу во Германија, Италија, Шпанија, Португалија, Франција, скандинавските земји и т.н.

На жената лесно ѝ се пери мозокот, и зато со овој испран мозок, цело време донесуваат врз база на емоција одлуки и да се штитат другите раси и мигранти.

Факт е дека ова шо се случува во Северна е само да се замени домашното население со муслимани и блискиот исток и подалеку, а жените поготово да се измелезат со нив.

Северна нема капацитетот да раководи сама мора да оди под друг како соседните земји за да се зачува и то шо останало. Ако не сѐ че си еби мајката.

Додека соседните земји беа основани со странски кралој, под поимот национализам и православие, Северна беше основана, односно поставени темелите на братство и единство, во социјалистички систем, без вера, односно атеизам. Откако се распадна големата Југославија, смрдеата скапаното излезе на виделина и еве ги последиците до ден денеска.
Се додека не разберат дека умре братство и единство ќе не дупат со ликови како тој Умејр Мухамеди, мислам дека треба да им се нацрта дека Македонија не е Југославија и е национална држава на Македонците, ако тоа не помине маме ни се ебе на нас Македонците, црна дупка на европа ќе бидеме, буквално Либија.

Последно уредено:

Ако ликов можеше да им понуди мазут на Бугарите, иако нам ни е потребен, а истовремено и Бугарите ни го нудеа...не гледам зашто на „Швицарците„ да не им понуди...она кое го нема(ме).

Во краен случај, тоа ќе биде најевтината помош која „нашата земјата„ ја има некогаш понудено.

Дупење во здрав мозок за глупи каури.
Македонија и Македонците не дадоа десетици илјади жртви за ова.
Асном е јасен.
IMG_20260101_230630.jpg
IMG_20260101_230646.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom