F.E.A.R.
The Harem King
- Член од
- 11 јуни 2015
- Мислења
- 1.011
- Поени од реакции
- 1.657
Наши дечки има многу шо се сами, зборувам за добри дечки не за тие обратните. Е жалосно но то е реалноста. Машинката в рака, стрижење косите на нула и стапот. Шо би рекла баба ми, ујздисани, бесот ги фатило не зна шо пра.Стварно ова шо се дешава со Турциве е симптоматично.Ги гледам и низ Охрид не знам дали се туристи или нешто друго.Иначе стварно не знам шо е со кауркиве.На голем дел од нив фетиш им се џупциве.Наши дечки на свои 30+ сами и потценети,овие нашиве каурки подивеа по џупциве.Нормално не сите ама бројот на таквите е загрижувачки.Апсурдни времиња,је.ига!
Џупците од стално карале против нас, од стално, овај каурот така, оваа каурката така, само либералните северџанки то тешко да го сфатат. Јадат од наша рака и плукале стално против нас, племе гадно му ебам јас, дно од раса, да би можел би ги депортирал назад во Северна Индија од кај шо дошле со закон ни еден џуптин не смее са влезе во државата ниту пак да добија државјанство.
Водени топој и со палки да се маваат крвта нивна неписмена, не образована, муслиманска.
Автоматски споено мислење:
Кој е твојот одговор ме интересира. Зошто?Не е толку битно со кого се „онадуваат„ туку зашто се „онадуваат„...
Суштината ја одредува формата, не обратно.