Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам играчи јас. Ајсшутер ако ти даде тим можеш да си купиш.

Еве 16.000 скил, а го продавам ефтино за само 350.000, а плус тоа и млад е.

Форма: 5 Старост: 19
Умор:
FAPercent_back.gif
Висина: 169
Težina: 77 Skills Index: 16.622
Plata: 28.934 Одбрана: 6
Слободна Бацања: 6 Dva Poena: 8
Tri Poena: 7 Дриблинг: 3
Dodavanje: 4 Brzina: 5
Позиционирање: 8 Skokovi: 6
Искуство: 2

Еј немојте да ги ставате играчите за многу поголема сума на трансфер листа за да не ве банираат, опасна работа, ме брине ова со Ајсшутер што го банираа.

Се зачленив ја на ова глупо ми е basketsim е многу подобро

Продавам играчи јас. Ајсшутер ако ти даде тим можеш да си купиш.

Еве 16.000 скил, а го продавам ефтино за само 350.000, а плус тоа и млад е.

Ке го разгледам иначе ми дадоа тим во 2.2 сум а предтоа бев во 2.3.

Абе ајшутер ова детево шо го продаваш вреди 4 милиона а ти го продаваш за 1 и пол милион.

Виктораниус јас бев во 1.1 лига.У банка сум во минус, вчера купив еден играч и затоа.

лелее, не ми отвара тоа тактиката да ја наместам.Ке земам ќе се.... Ај белки ке проработе у скоро време

Леле продадов многу играчи и бркам пф со 50000 индекс.
Ја се мислев да земам засилување за оваа утакмица, ама се предомислив, ќе собирам долго време и ќе земам некој ѕвер, некој за позиција SF, PF или евентуално центар.

уффф, отвори линкот и наместив некоја си тактика, па ќе видиме што како ќе биде.
П.с. Продавам 4 солидни играчи, а немам многу пари.Дај помагајте, се се млади деца и би биле добри за некој што не е во суперлига.

Ја се мислев да земам засилување за оваа утакмица, ама се предомислив, ќе собирам долго време и ќе земам некој ѕвер, некој за позиција SF, PF или евентуално центар.
Јас купив еден синоќа чисто да се каже дека сум земал нешто.Којзнае како ќе се покаже денес.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom