Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Јас утре ќе тепам службено 20-0, па ќе ја гледам утакмица на Лосер и на Аба истовремено ќе ги пратам и двете, и ќе известувам тука на форумот. :vozbud:

Абе Кирца кога те тепав некни тимскиот дух ми беше добар, а сега е сиромашен може да го кркам.
И ексклузивно репортерот утре е на терен! Виктораниус ќе ги пренесува најважните настани од последното коло на Чаразај!

Ајде со среќа и на аба и на лузер.
Ја утре се опростувам со лига 1.1 и ќе си зеам 4500000.

Едно прашање до Ред девил и до Аба Струмица.

Во која лига игравте пред да дојдете во суперлига, во 1.1 или во 1.2 ?

Ајде има кандидати за пријателска?
Ако директно испаднам утре, ќе правиме пријателски одма, ма да ќе ги преморам играчите утре, а по колку % добиваа од пријателска?
У меѓусезона ќе играм со сите кајганџии, со тебе, Виктораниус, АБА, Ајсшутер (обавезно), Македонија и остали, нормално ако сакаат. Уу, па ќе немам време со сите да играм бе.

Ајде бе пофалете се како стоите со пари.Ќе има ли шопинг за меѓу сезона.Ја добро напреднувам.Утре иам играчи меѓу кој и еден за кој понудиле милион.Дај боже да има за сите.И ќе стигнат скоро 5 милиони и оп центарче.И што ќе штедам крила јаки.Ако ова успее останувам нареднат сезона у суперлига.

Ја имам 4 милиони во моментов, на трансфер листа имам еден играч, можда ќе земам уште 2,5 милиона.

Јас на крај сезона ќе имам по се изгледа некои 4 милиони. Ќе зимам центар по се изгледа за тие пари.

Ја ќе земам отприлика уште милионче заради освоена позиција и од куп.

Се регистрирав сега ама чекам тим ако ми дадат незнам :jaj: пошто вој ми стои а неможам да се логирам

Најверојатно те банирале, ни крив ни должен, јбг. Ваљда заради некој трансфер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom