Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не е поткаст но сакам да споделам видео од Американец чив концепт на каналот му е да седи во градот се додека не потроши 100 долари. Ми се допадна доста па затоа решив да го споделам, ова е дел 3, секако има и други два дела, има уште доста за трошење така да се надевам на уште интересни емисии иако во третава на почеток јадеме бламажа. Од сите денови баш решил да дојде на празник на автохтоните.

Подкастот со Мише од Бејкинг Бред е убедливо најдобар подкаст (во аспект на раскажување животна приказна) кај нас. Многу поучен и го препорачувам на секој. Во животот сите ние мислиме дека сме сами и дека нема веќе надеж, ама светло на крајот на тунелот ќе има секогаш, само трпение, храброст и многу борба треба некогаш да дојдеме до тоа светло, ама ќе го видиме.

Не е поткаст но сакам да споделам видео од Американец чив концепт на каналот му е да седи во градот се додека не потроши 100 долари. Ми се допадна доста па затоа решив да го споделам, ова е дел 3, секако има и други два дела, има уште доста за трошење така да се надевам на уште интересни емисии иако во третава на почеток јадеме бламажа. Од сите денови баш решил да дојде на празник на автохтоните.

Не, ова со Ташето не се смета за подкаст, ама и мене ми е интересно за гледање.

Иначе Боки13 и Ритко не можам да ги слушам, и не можам да сфатам како некој може тоа да го гледа. Мене ми ги пара ушите, ме полни со негативна енергија, ме разбеснува, скроз ме иритира.

Лазаров не го ставам во истата категорија со Ритко и Б13, ама го нема тоа што треба за да биде профи. Он ми е како некое детенце од средно, што се обидува да направи нешто. Сеуште не е медиумски дораснат. Дури и Б13 е поначитан од него а и реално има огромно медиумско искуство (само што очигледно свесно одлучил поинаку да се презентира во јавноста).

За мене убедливо најдобар Ландов. Смирен, културен, професионален и приземен.

Мене ми се допаѓа и овој поткаст.

Во поткастов има интересни гости од кој може нешто и добро да се слушне. Штета што одамна веќе не се снима поткастов.

Исто и овој поткаст за ментално здравје е одличен.

Прегледај го приврзокот 461860
Не баш далеку од нивото на ментална ретардација.
Абе уште верувате во мапиве за коефициент на интелегенција?Тоа шо како народ сме против носење на мигранти-орки од Британија покажува дека имаме далеку поголем коефициент од либерал-воукериве на запад.Види само колку се испрани во мозоците кога им посакуваа добредојде на силувачи и касапи од блискиот исток.Така да не бидите толку самокритични,немој да ви ги перат мозоците дека сме најглупи со некои глупомер мапи.

Последно уредено:
Не го пратам Ритко ама почнаа да ми искачаат видена на тик ток од него. Ја има мојата почит за тоа што им го прави на Бугарите и шипците, си ги дупи.

Инфомакс ми се добри за навечер. Малку политика и тоа строго хејтери на неправдата. Ландов исто така се гледа, Хефтов чат пат ногу ми е историчар станат.

Не сум имала мислење за Ивона Талевска освен што од тв знам дека е Латас школа, ама после тресењето од Ландов, имам негативно.
И многу е пуна себе..

Не сум имала мислење за Ивона Талевска освен што од тв знам дека е Латас школа, ама после тресењето од Ландов, имам негативно.
И многу е пуна себе..
Не што е Латас школа, туку и беше и ебач. Дури има и снимени разговори како за миљон евра би се сокрила за година-две во мечја дупка никој да не ја види....

Не што е Латас школа, туку и беше и ебач. Дури има и снимени разговори како за миљон евра би се сокрила за година-две во мечја дупка никој да не ја види....
Ццц.. страшно. Жена ќе речеш.. пу бре
ја не го догледав цел поткаст, да бидам искрена, на нерв ми се качи. Некако празни муабети му врти, он ѝ дава прашања, аргументи, слики, она ,,шо сакаш да кажеш'' ,,ја вртиш работата‘‘. Новинар со слаб фонд на зборови.

Ццц.. страшно. Жена ќе речеш.. пу бре
ја не го догледав цел поткаст, да бидам искрена, на нерв ми се качи. Некако празни муабети му врти, он ѝ дава прашања, аргументи, слики, она ,,шо сакаш да кажеш'' ,,ја вртиш работата‘‘. Новинар со слаб фонд на зборови.
Тие муабети за криење во дупка се во „бомбите на Заев“. Инаку додека бев многу близок со Латас некаде 2006-7, нормално тој негираше интимни врски со неа ама имаше многу потези кои ги правеше несвесно кои укажуваа дека се сексуален пар...

Јас толку многу го почитувам,,Ландов и ми е многу интересен за поткасти.

А како ви се допадна поткастот со Сергеј и Љупка Митрова?
Хулахопки на гола пупка.

Јас толку многу го почитувам,,Ландов и ми е многу интересен за поткасти.

А како ви се допадна поткастот со Сергеј и Љупка Митрова?
Хулахопки на гола пупка.
дај линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom