- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 858
- Поени од реакции
- 700
Ова можеби си го испуштил, ама кажаа англичаниве дека треба да се интегрираат за да добиеме пари, ако не ништо.Доста ме цитираш море, стојам зад кажаното, ако е за камп за привремен престој и сиктер сум ок, и британска помош со бугарија, се друго е надвор од памет, и на минатиот коментар не те цитирав оти си досаден, фати и мене да ме етикетираш со тодор александров, не сум неписмен.
Автоматски споено мислење:
Не те разбирам што сакаш да кажеш.Добро значи не издржа срце јуначко, па побрза да ми се заблагодариш што те бранам
Еве и јас да ти се приклучам не сум глуп па да им вервам на политичари!
(кога пишував за погубниот стратешки договор со Бритите никој не зеде збор сега лајте на месечината)
Задоволен, инаку не сум од оние кои се во филмот.
Гледам поприлично си загрижен за некои емигранти кои се во најава повеќе години ама до сега немаше потреба да се експлоатира, изгледа дојде времето дадено е зелено светло за Пржино2, имаш некоја значајна улога или само даваш вербална подршка?
Инаку ваква активност да имаше кога насилно се менуваше името никогаш немаше да биде сменето!
Ако повторно ви успее финтата со Пржино тогаш ќе престанам со било каква активност на форумов, нема смисла.
Единствено разбрав дека демек сега сум загрижен а биле во најава со години.
Во најава се еден куп работи, сега вмро потпишува за мигранти. И во Албанија, Косово, Босна итн имаше најави па никој не ги прифати, само нашиве патриоти.