Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Британија е светски центар на силувањето. Од 14та до сега, пораст од 241%. Suspects?
Треба да ги прочитате коментарите - deport them all.
Кај нас?

1000054830.jpg
Автоматски споено мислење:

Рони биди среќен шо немаш жена. Среќа во несреќа. Нека му ја мислат тие шо имаат.

Британија е светски центар на силувањето. Од 14та до сега, пораст од 241%. Suspects?
Треба да ги прочитате коментарите - deport them all.
Кај нас?

Прегледај го приврзокот 463630

Кај нас стапката на силувања е најголема кај циганите ако не се лажам.

Паметно е што не се организира одговор за протестот на учк, они тоа би го сакале, и племето и татарите, им оди во наративот да не прават про срби, има време на племето и косово да му се дотера паметот.

Кај нас стапката на силувања е најголема кај циганите ако не се лажам.
Па нема да ни ја носат типката од сликата.
Че ни носат Афгани, Пакис, агресивни Црнци.

Наместо да зборуваме да се воведат визи за косовари поради нивните мигранти ние се занимаваме со мигранти овде, ние доволно помогнавме со примање на 400 000 албанци преку ноќ од кои пола добија и државјанства, треба да се прекине со глупостите за мигранти овде, ние нашето го направивме и тоа на огромна штета.

Па добро веќе ова преминува во манифестирање.
Не воопшто. Познавам која стока од политичари имаме. За пари се спремни на се. Народот можи да се буни и да реагира, но не мислам дека ке го спречат ова. Некој со електрани, ќе биди потежок за некој +билион и се така во неповрат.
Апетитите на ВМРО за крадење се исти ко тие на СДСМ во 90ти - свирепо и кобно за Македонците. Ова вторава, дали кармички или не, повеќе не постои. Срамотно е збришана од Македонската Историја и така и ќе се учи. За првата, допрва ќе видиме.

Не воопшто. Познавам која стока од политичари имаме. За пари се спремни на се. Народот можи да се буни и да реагира, но не мислам дека ке го спречат ова. Некој со електрани, ќе биди потежок за некој +билион и се така во неповрат.
Апетитите на ВМРО за крадење се исти ко тие на СДСМ во 90ти - свирепо и кобно за Македонците. Ова вторава, дали кармички или не, повеќе не постои. Срамотно е збришана од Македонската Историја и така и ќе се учи. За првата, допрва ќе видиме.
Не би рекла, со мигрантиве СДС докажа дека сеуште дише, со оглед на тоа дека веќе 2 недела по ред само за тоа се зборува.
Иронично, а они донесоа пакистанци и непалци во државава.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Вие се надевате дека дише пошто ви фали играта Вмро - Сдсм, носталгија ве јаде.
Реалноста е дека таа партија не постои повеќе. Звршена е од Македонецот на избори. Кој е следен?

На мигрантите не им е местото во Европа, Европјаните ако мислат дека можат да ги истурат врз православни земји се заебале, блиску е босфорот, од таму од каде што ги земале таму да си ги враќаат. Овој дел на Европа може само да биде рута ако не им плаќаат авиончиња со сиктер кафенце.

Паметно е што не се организира одговор за протестот на учк, они тоа би го сакале, и племето и татарите, им оди во наративот да не прават про срби, има време на племето и косово да му се дотера паметот.
Па и немаше потреба, нивниот протест не беше нешто против нас, а и во главно протестот беше наменет за симпатизерите на Али, колку и да им покаже дека уште дише, пред да пушти душа.

Па и немаше потреба, нивниот протест не беше нешто против нас, а и во главно протестот беше наменет за симпатизерите на Али, колку и да им покаже дека уште дише, пред да пушти душа.
Асралија се јави пак компетентна како никогаш. На 'протестот' се бараше од Хаг да не ги судел УЧК.
Дефинитивно не против нас.

Асралија се јави пак компетентна како никогаш. На 'протестот' се бараше од Хаг да не ги судел УЧК.
Дефинитивно не против нас.
Абе дибек тие што се во ХАГ не се од МКД секако, или за злосторства во МКД, изгледа навистина се србоман па си чуствителен за работи што немаш врска.

Не сум Србоман. Татко ми беше Македонски Лав. Ние 2ца знаеме добро кој се УЧК. Не ти од пустината.

Не сум Србоман. Татко ми беше Македонски Лав. Ние 2ца знаеме добро кој се УЧК. Не ти од пустината.
Не се пали лигуш, ти знаеш што е УЧК со ебење пизди низ швајцарија.
Протестов е против ХАГ, ништо не се бара ни од тебе ни од мене, на крај краева кога си имал став за контра протест, сигурно не си сам со такво мислење, можевте да излезете, додуша има уште време, излезете, никој не ви брани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom