Месечината, дали навистина слетавме?

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Дали слетавме на месечината?

• Да

Гласови: 229 50,7%
  • Не

Гласови: 223 49,3%

• Вкупно гласачи
    452
" Оптичка илузија:
Темниот, неосветлен дел од Месечината е премногу слаб за да се види наспроти светло синото небо. Вашиот мозок ја исполнува темната област со бојата на небото пред него, создавајќи илузија на транспарентност."

... ааааа, до мозокот е, едниот дел на Месечината ја гледаме преку синило на небото, ама и другиот исто, ама имаме илузија на проѕирност иако е темен дел!:гик:
Ооооо па ти си се пребацила од Викита на Чатџибити?
Ја као што знам интелигентни људи сами резонираф врз базу на податоци и информацие.

Не си ти за овакфи теме искрено бијонсе, иди там пишуј си рецепте за простату или брани ги вмро у политички теме.

Последно уредено:
Ооооо па ти си се пребацила од Викита на Чатџибити?
Ја као што знам интелигентни људи сами резонираф врз базу на податоци и информацие.

Не си ти за овакфи теме искрено бијонсе, иди там пишуј си рецепте за простату или брани ги вмро у политички теме.
...а ти демек си донел книгите од подрум и пак ги читаш нели база на податоци и сам резонираш, а други пасат трева без сопствено мислење, аааа его бе брат до небо, спушти се малку, не се занесувај!

Види, на форум сам, пишују сс сфои зборови, напишани од знаење, а не препишување како тебе : D
И плус ти давам добронамеран совет хаха
Не викам дека пасеш траву.
Ама за Месечину имаш пуно истресени зелени.

Неам књиге у подрум, стари звучници некои одааамна.Толко.

Мене ми е небулозно повеќе полетувањето од Месечината кон модулот за назад кон Земјата отколку дали навистина имале можност да слетаат. Ако најдете некое добро квалитетно видео со презентација би бил благодарен.

Мене ми е небулозно повеќе полетувањето од Месечината кон модулот за назад кон Земјата отколку дали навистина имале можност да слетаат. Ако најдете некое добро квалитетно видео со презентација би бил благодарен.
Ова:

Само што никогаш нема да признаат дека водата што ги поврзува трите океани и сите околни мориња споени со нив е во рамна хоризонтална положба a а не заоблена бидејки се отвара големата пандорина кутија која не смеат да ја отворат по ниедна цена.Не случајно е измислена направата Васервага што на германски значи водена вага што е доказ дека водата секогаш застанува во нејзината природна хоризонтална положба без разлика каде се наоѓа.Веќе неколку пати ја објавив оваа страница во врска со лажното слетување на месечината и повторно ќе ја објавам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom