Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
А од кај си ти толку сигурен дека баш тој на кој што му рече Александар да дојди, баш тој е тој што ја урна вратата???Или дека не му е намерно наместено тоа? Ама малку накриво је тргнало?? И од кај си ти толку сигурен дека таа не е приказна која се сервира за да се минимизира глупоста што ја напрај тој што со насилие проба да влегува на туѓ приватен имот поради тоа што некој му го вреѓа идолот?

Среди се бе :icon_lol:

Краен десничар и националист, а викаш да сме прифателе мигранти и да сме ги држеле во ѕидини, за да добиеме поени за со Бугарите??

Знајш на Кили која му е најпознатата фраза???
Не е фраза, туку србизам од глуп човек, но знам за што зборуваш оти проста раја на такви ликови се пали, па беше популарно, гледам и ти се некои арапи ставаш на профилна слика, тоа е нивото, затоа треба нормални на чело на државата не марионети од типот мице, филипче и кончита.

Среди се бе :icon_lol:
Ништо не би ме изненадило денеска, и ништо не ме чуди. Во ова време на манипулација, се е можно...

Не е фраза, туку србизам од глуп човек, но знам за што зборуваш оти проста раја на такви ликови се пали, па беше популарно, гледам и ти се некои арапи ставаш на профилна слика, тоа е нивото, затоа треба нормални на чело на државата не марионети од типот мице, филипче и кончита.

Значи, сега се прајш на три ипол, па ми мешаш аватари овде?? Ајде шо напрај за ручек вчера ако не?? Или дали те чешлаше баба ти ко ќе одиш на школо да и личиш на Тодор Александров? Шо шеташ по темите?? Ниво?? Во една реченица триста теми менуваш, конфузен си, ако се разбираш и сам што сакаш да кажиш секоја ти чест, и уште зборуваш за некое ниво?? Ајде бе...

Те прашав јасно и гласно, викаш дека си краен десничар и националист, а немаш проблем да ни отворат мигрантски кампови во замена за пари и помош со Бугарија.... И те прашав што е поврзаноста меѓу тие две....И ти ми враќаш види си го аватарот...

Ron Swanson Spotify GIF

Да заборавиме политика. Да прејдеме директно на 3та светска.

Велика Британија ќе нема време да им пушти нуклеарка на Русија, затоа што пред да пушти УК ќе биде веќе 20.000 милји под морето. Русија има 9 часовни зони, така да и да пуштиш нуклеарка 1/4 од Русија ќе отиде. Така да пак се Русија во ќар.

Русија ако пушти Цар бомба УК ќе отиде ЦЕЛА. Англија ако пушти 1/4 од Русија ќе отиде. Што значи Русија пак ќе постои. УК ќе ја снема од МАПА.

Автоматски споено мислење:

Проста математика брат.
Океј Јанко.

Ништо не би ме изненадило денеска, и ништо не ме чуди. Во ова време на манипулација, се е можно...

Значи, сега се прајш на три ипол, па ми мешаш аватари овде?? Ајде шо напрај за ручек вчера ако не?? Или дали те чешлаше баба ти ко ќе одиш на школо да и личиш на Тодор Александров? Шо шеташ по темите?? Ниво?? Во една реченица триста теми менуваш, конфузен си, ако се разбираш и сам што сакаш да кажиш секоја ти чест, и уште зборуваш за некое ниво?? Ајде бе...

Те прашав јасно и гласно, викаш дека си краен десничар и националист, а немаш проблем да ни отворат мигрантски кампови во замена за пари и помош со Бугарија.... И те прашав што е поврзаноста меѓу тие две....И ти ми враќаш види си го аватарот...

Ron Swanson Spotify GIF
Каква врска има мигрантски камп со крајна десница? Свесен си ти колку ти е глупо прашањето?
Но ти како либерал и голем космополит би им дал државјанство и права, нели?
Ти си тој што ми ги извртува зборовите, но вози си на точакот и доста ме цитираш, досаден си како комарец.

Се отепаа лајна јадење за Тошковски, сега кога му влезе некој трт одма полиција викај.
А што треба сами да си го решат проблемот? За што е платен Тошковски иполицијата за партиски цели или да се во служба на народот?

Еве ја провокацијата од страна на Мечка на 25:40:

Последно уредено:
Ете така бе little Мицика, барем биди она што си...Фајнали. Гледаш дека не болело? Да си признаеш она што си?

Пред некој ден ме праша, да не имам нешто против тебе. Лично, немам. Не те ни познавам.

Имам против она кое го претставуваш, а тоа е фејковање. Од авион се гледа дека си тежок дпмнеовец, ставојте, мислењата, ти се 99,9% исти со дпнејството. Барем биди чесен, и маж, и речи. Да, јас сум за вмро дпмне....Ете вака полесно е....Не било страшно а?

А се иди нешто да критика на оние кои различно мислат за дпне, ти веднаш почнуваш без влакна на јазик...А кога треба да се критикува некој од власта, ќе упатиш по некоја критика ама двосмислено, нејасно, со прашалници...Немаш потреба да се срамиш дека си партијаш штабист.

Доблесно е да си стојш зад она во кое веруваш, и за кое се залагаш, и да не се срамиш од тоа...А ако се срамиш од тоа, тоа може да биде само од две причини:

1. Имаш финансиска ќар од тоа. Ухлебан си во јавна администрација, па активноста во партија ти зависи дали ќе земаш повеќе плата, и сега мораш да изиграваш паљачо и да не убедуваш во нешто во кое ни самиот не веруваш.

2. Глуп си.....

Џејк Лозановски, ај докажи ми дека тоа е истиот гледач? Или така ти кажаа во месниот комитет во Канбера?

Класична манипулација и четка врз очи, на која фустан комитите како тебе лесно паѓаат...

Ајде собирај си го фустанот, и get a life....

pa inicijalite na prozvaniot se tie sto gi objavi policijata be GLUP. idi prasaj si u policija za da si siguren i za da ne mora da uklucuvas mozok, toest ti sekako toa nemas... auuuuu kakva budala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom