Ете така бе little Мицика, барем биди она што си...Фајнали. Гледаш дека не болело? Да си признаеш она што си?
Пред некој ден ме праша, да не имам нешто против тебе. Лично, немам. Не те ни познавам.
Имам против она кое го претставуваш, а тоа е фејковање. Од авион се гледа дека си тежок дпмнеовец, ставојте, мислењата, ти се 99,9% исти со дпнејството. Барем биди чесен, и маж, и речи. Да, јас сум за вмро дпмне....Ете вака полесно е....Не било страшно а?
А се иди нешто да критика на оние кои различно мислат за дпне, ти веднаш почнуваш без влакна на јазик...А кога треба да се критикува некој од власта, ќе упатиш по некоја критика ама двосмислено, нејасно, со прашалници...Немаш потреба да се срамиш дека си партијаш штабист.
Доблесно е да си стојш зад она во кое веруваш, и за кое се залагаш, и да не се срамиш од тоа...А ако се срамиш од тоа, тоа може да биде само од две причини:
1. Имаш финансиска ќар од тоа. Ухлебан си во јавна администрација, па активноста во партија ти зависи дали ќе земаш повеќе плата, и сега мораш да изиграваш паљачо и да не убедуваш во нешто во кое ни самиот не веруваш.
2. Глуп си.....
Џејк Лозановски, ај докажи ми дека тоа е истиот гледач? Или така ти кажаа во месниот комитет во Канбера?
Класична манипулација и четка врз очи, на која фустан комитите како тебе лесно паѓаат...
Ајде собирај си го фустанот, и get a life....