PlayStation 5

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
2 dena go imam 13 saati napukav vekje, 2 pati go punam kontrolorot. Da imav zena ke me ostavese.:pos:

Pocnav so beginner na Fifa, sega veke im pukam po 3-4 parcinja na pro. Inace zosto bara da se instalira i koga e na cd? Skoro 45 giga zavzema Fifa 2025 a na cede e igrata.:unsure:

Kako i da e kejf e, utre mora i nekoja pucnjava da najdam. Dobra kampanja Call of Duty, edvaj ke cekam da si idam od rabota.:vozbud:

Не, ја нема таа игра во каталогот. RDR 1 ја ставија сега, во декември. Ја симнав и инсталирав, ама не ми е уште играна.
Igraj ja prvo dvojkata, prikvel e, na golem popust skoro sekogas e taka da kupi ja ne ja cekaj free golema rabota, sekako mora da ti e del od kolekcijata. I ova doaga od nekoj sto mrzi od dno na dusa western tematiki.

Igraj ja prvo dvojkata, prikvel e, na golem popust skoro sekogas e taka da kupi ja ne ja cekaj free golema rabota, sekako mora da ti e del od kolekcijata. I ova doaga od nekoj sto mrzi od dno na dusa western tematiki.
Во план ми е, ама не сега. RDR2, Ghost of Yotei и Astro Bot мора да ги купам. Само прво имам неколку кои треба да ги довршам пред неа.

Во план ми е, ама не сега. RDR2, Ghost of Yotei и Astro Bot мора да ги купам. Само прво имам неколку кои треба да ги довршам пред неа.

Врти го кецот, и таа е одлична игра. Има многу забавна зомби кампања. Таа би ти препорачал да ја свртиш после приказната.

Astro Bot mene mi dojde zaedno instalirana so konzolata. Site performansi na kontrolorot gi prezentira, vleces jaze vo igrata kako u zivo da go vleces. Prejako nesto.

Astro Bot mene mi dojde zaedno instalirana so konzolata. Site performansi na kontrolorot gi prezentira, vleces jaze vo igrata kako u zivo da go vleces. Prejako nesto.
Јас ја имав Astro's Playroom инсталирана. Тоа е нешто ко trial или демо верзија за Astro Bot. И стварно е јака за играње. Остај јажињата, туку се качува на платформа што има пропелер на неа, и за да почне да се врти перката треба да дуваш во контролерот. Се фаќа за јаже и за да може да се врти, треба да го вртиш контролерот. Многу јако.

Јас ја имав Astro's Playroom инсталирана. Тоа е нешто ко trial или демо верзија за Astro Bot. И стварно е јака за играње. Остај јажињата, туку се качува на платформа што има пропелер на неа, и за да почне да се врти перката треба да дуваш во контролерот. Се фаќа за јаже и за да може да се врти, треба да го вртиш контролерот. Многу јако.

Epa i jas ja imam izgleda demo verzijata. Sega bas gledav trejler na jutub originalot e uste pojaka.

I jas duvav vo kontrolerot. :pos:

Epa i jas ja imam izgleda demo verzijata. Sega bas gledav trejler na jutub originalot e uste pojaka.

I jas duvav vo kontrolerot. :pos:
A zamisli koga ke stignes do eksplicitniot del od igrata sto ke treba da pravis.

Confused The Office GIF

На фифа 2025 енџинот е лом, катастрофа со еден збор.

На професионал ги тепам по 3-4 разлика, на world class губам по 5 разлика. Неможам да најдам левел еднаков на моите скилови. Едноставно немам уживање во играта после некое време.

Ќе се размислам за 2026 дали ќе ја земам. Не ми прави ќеф да освојувам првенства со 34 победи и 4 нерешени, а наредното ниво да примам 17 голови на 5 утакмици.

Утре Call of Duty WW2, и можда Гран Туризмо. (y)

Последно уредено:
Moze li da se okluci tastatura i maus na sranjevo? Apsolutno nevozmozno e da se igrat igri kako call of duty, ili pa jas neznam.

Nema opcija da se dvizis preku strelkite, kopcinjata se bukvalno beskorisni. Se odi i se nisani od tie r2 r3 … strasna glupost e ova.

Moze li da se okluci tastatura i maus na sranjevo? Apsolutno nevozmozno e da se igrat igri kako call of duty, ili pa jas neznam.

Nema opcija da se dvizis preku strelkite, kopcinjata se bukvalno beskorisni. Se odi i se nisani od tie r2 r3 … strasna glupost e ova.
ke se naviknes be, imas i opcii za aim assist dur da se naviknes.

Inace izvodlivo e, ama ne na site igri, ima garant lista na google sto mozes da najdes koi igri ova go imaat ovozmozeno, ama od toa sto gleam ima listi sto ne se tocni, taka da zavisi od igrata, poveketo sigurno nemaat ovozmozeno ama za odredeni igri gleam moze, COD e edna od niv ko sto gleam ama moze da imas lag i da ne e toa toa, ja ne bi se zamaral so ova.

ke se naviknes be, imas i opcii za aim assist dur da se naviknes.

Inace izvodlivo e, ama ne na site igri, ima garant lista na google sto mozes da najdes koi igri ova go imaat ovozmozeno, ama od toa sto gleam ima listi sto ne se tocni, taka da zavisi od igrata, poveketo sigurno nemaat ovozmozeno ama za odredeni igri gleam moze, COD e edna od niv ko sto gleam ama moze da imas lag i da ne e toa toa, ja ne bi se zamaral so ova.

D-day, ne broev ali preku 100 pati me utepaa na plazata. :pos: Saat ipol igram 100 metri da pominam. Konecno gi zarobiv site bunkeri od 10 saat pocnav.

Ova e preebeno realno covece, pod jezivi impresii sum. :cuc::cuc::cuc:

Inace da go okluciv aim assist, bez nego nema teoretska sansa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom