Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .

butt-burn-football-ass-spray.gif

Не за џабе ги викам телетабиси, освен секоја чест на исклучоци
- освен исклучоци.
- секоја чест на исклучоци.

Телетабис еден :D

- освен исклучоци.
- секоја чест на исклучоци.

Телетабис еден :D
Не се нервирај, ќе победите и вие дерби.
Туку кој те тера во 5 недела на семинар да одиш наместо да го гледаш интер?
Така мене некој куро му го вадам и му велам кур ќе ви дојдам, сакале отказ, сакале в полиција носете ме се да ви ебам семката расипана деформирана.
Зошто не ги испукаш, толку смирено и пасивно не е на арно.

Не го гледав прво полувреме од Торино Милан и сум пропуштил оној циркузот од Саламакерс ама па толку сте паднати да никој не постирал вакво ремек дело?
Морав да пребарувам да се убедам дека не е АИ видео.

Не го гледав прво полувреме од Торино Милан и сум пропуштил оној циркузот од Саламакерс ама па толку сте паднати да никој не постирал вакво ремек дело?

Саше у фан клуб кај нас кога Леао ќе даде гол :icon_lol:

pokemon-magikarp.gif

Го стапна крвнички душмански го згмечи ќе му ја скршеше ногата чист црвен и за ова се отвори истрага за судијата, ама како ви одговара сечено лепено монтирано и ќе се смејме сега смешно е демек.

Го стапна крвнички душмански го згмечи ќе му ја скршеше ногата чист црвен и за ова се отвори истрага за судијата, ама како ви одговара сечено лепено монтирано и ќе се смејме сега смешно е демек.

Тебе те пуштија од станица после упадот во Инфомакс или од таму ни пишуваш?

Тебе те пуштија од станица после упадот во Инфомакс или од таму ни пишуваш?
Да сигурно со телефон ќе го пуштат во притвор да оди ако му определат.
Путки класика, ела ако си маж и му дојде му искрши 3 4 врати, му удри ќотек на тампон зоната и квичење после викај полиција Панче да не брани за кој изедовме вреќи лајна.
Па плачења пувања како ова бил најголемиот напад врз новинари во историјата на самостојна Македонија.
Штета ќе заглави, со новите измени на КЗ напад врз новинари се смета за напад врз службено лице исто како полицаец да си нападнал, а овие греота е да се наречат новинари.

Ама ајде сега фатени во небрано со Салемакерс демек глуми да се напрајте интересни, смешно демек, а не сте ја гледале ситуацијата решивте да одвлечите внимание од глупоста која ја сторивте со готвење манџа за нимфомаксовци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom