Tirana.Skopje ?
Od sto kura dete ne biva, stara narodna![]()
I onaa - kuche shto lae, ne kasa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tirana.Skopje ?
Od sto kura dete ne biva, stara narodna![]()

Знаеш кога нема некој што да ти врати па се фаќа за правопис а ти па со цел памет си земал му објаснувашTirana.
I onaa - kuche shto lae, ne kasa![]()
Od kade mene Tirana glaven grad ?Tirana.
I onaa - kuche shto lae, ne kasa![]()

Si muabetime/spamirame, muabetliv e toj .. posebno navecherЗнаеш кога нема некој што да ти врати па се фаќа за правопис а ти па со цел памет си земал му објаснуваш

Ovoj pa ovoj, blagonadezniot levicar se javi, a kutriot pojma nema ni so e muabetot, niti pak ima kapacitet da sfati i da mu nacrtasЗнаеш кога нема некој што да ти врати па се фаќа за правопис а ти па со цел памет си земал му објаснуваш

Sum se sretnal - grupa lugje so grupa ovcharski kuchinja, ama prethodno zemavme pogolemi granki drva so nas i nemo ne nabljuduvaa dodeka pominuvavme pokraj patot so grankite. Vistina.P.s ne si se sretnal oci vo oci so ovcarski kucinja, mnogu brzo ke naucis deka taa izreka bas i ne drzi voda![]()

DobroSum se sretnal - grupa lugje so grupa ovcharski kuchinja, ama prethodno zemavme pogolemi granki drva so nas i nemo ne nabljuduvaa dodeka pominuvavme pokraj patot so grankite. Vistina.![]()
Верувај, 5 пати го прочитав мислењево твое и искрено не знам што да ти одговорам...Кажав сум против ако се дел од популацијата, но ако се за кампови со ѕидови, шарпланинци и синџири плус добиваме нешто визави бугарија сум за. Но се разбира немаат никакви права, туку се затворени до иселувањето.
Но повторувам само ако добиваме нешто со бугарите, за пари не би.
... халуцинираш?Па и сама си кажа дека на овај свет за тебе се било за пари.
...грешка си,Не ли те потсети на Зајко малку кога исто се топореше вгради- ДОДЕКА ЈАС СУМ ПРЕМИЕР итд итд....???

...дај бе држи ниво, не си на стадион, темата е во политика, напиши како што треба ако веќе дебатираш, што е тоа ,,мицкуре“ , изникнавте како печурки тука, наеднаш почнавте да постирате, па што се изразиве, како во градинка!Мицкуре ќе го направи досега најголемото предаство во целокупната историја на Македонија ако донесе 40 000 мигранти...
Изгледа мислиш не те читам до крај ко други.каде реков дека ,,во светот за мене се било пари“???
ај цитирај ми го тој дел, имаш проблем со перцепција или што е работава, не е можно вака да измислуваш!
не се сложувам со тебе....кажи ми една работа во светски рамки што не е направена за пари, еднааа, во било која сфера, дури и тој од Џорџија кога станал од кревет на наткасната оставил пари за задоволството, се сложуваш со мене?
Опседнат си со менеВерувај, 5 пати го прочитав мислењево твое и искрено не знам што да ти одговорам...
Синџири, мигранти, шарпланинци и ѕидови..... Creepy брат....
Па нешто сме добивале возврат визави Бугарите....
Добро, да те прашам, ве дрогираат таму во штабот, ве ранат со печурки нешто, или ви пуштаат некој гас кога ќе влезите таму брат?
Со што ви го мијат мозокот толку?
А за другите ете ви ја брмбрм ви ја опиша мантрата. Ќе ги донесиме мигрантите, ама тие ќе бидат гетоизирани, нема да се мешаат, за сметка на тоа ние добивме 4 милијарди, и попуштање со Бугарија...Ама ако мислат дека ова ќе им помине, тогаш нека си продолжат така да си мислат....
бтв. Тоа што постојано пишуваш учки мучки, во што сакаш да се кладиме дека немаш мадиња во очи да му го речеш на билокој тоа...Сакаш?
пак штабови спомнуваш
господе боже, несмеам да имам мислење на темата? Ако се затвореници со гарантиран транзит у исламска џамахирија немам проблем, и не за пари туку британска помош против бугарија, појасно здравје.
Типичен платеник,спремен на се за пари.Додека на Мицко му се изеба све по список се јави експертот говното малески.
Ако владата прими бегалци од Британија да бидеме добри домаќини