Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш кога нема некој што да ти врати па се фаќа за правопис а ти па со цел памет си земал му објаснуваш
Ovoj pa ovoj, blagonadezniot levicar se javi, a kutriot pojma nema ni so e muabetot, niti pak ima kapacitet da sfati i da mu nacrtas :facepalm:
Odi tamu krevaj sarenokurtonski revolucii, gledas eden kup nepravdi pred nos ti se desavaat.

P.s ne si se sretnal oci vo oci so ovcarski kucinja, mnogu brzo ke naucis deka taa izreka bas i ne drzi voda ;)
Sum se sretnal - grupa lugje so grupa ovcharski kuchinja, ama prethodno zemavme pogolemi granki drva so nas i nemo ne nabljuduvaa dodeka pominuvavme pokraj patot so grankite. Vistina. :tvg:

Мицкуре ќе го направи досега најголемото предаство во целокупната историја на Македонија ако донесе 40 000 мигранти...

Кажав сум против ако се дел од популацијата, но ако се за кампови со ѕидови, шарпланинци и синџири плус добиваме нешто визави бугарија сум за. Но се разбира немаат никакви права, туку се затворени до иселувањето.
Но повторувам само ако добиваме нешто со бугарите, за пари не би.
Верувај, 5 пати го прочитав мислењево твое и искрено не знам што да ти одговорам...

Синџири, мигранти, шарпланинци и ѕидови..... Creepy брат....

Па нешто сме добивале возврат визави Бугарите....

Добро, да те прашам, ве дрогираат таму во штабот, ве ранат со печурки нешто, или ви пуштаат некој гас кога ќе влезите таму брат?

Со што ви го мијат мозокот толку?

А за другите ете ви ја брмбрм ви ја опиша мантрата. Ќе ги донесиме мигрантите, ама тие ќе бидат гетоизирани, нема да се мешаат, за сметка на тоа ние добивме 4 милијарди, и попуштање со Бугарија...Ама ако мислат дека ова ќе им помине, тогаш нека си продолжат така да си мислат....

бтв. Тоа што постојано пишуваш учки мучки, во што сакаш да се кладиме дека немаш мадиња во очи да му го речеш на билокој тоа...Сакаш?

Па и сама си кажа дека на овај свет за тебе се било за пари.
... халуцинираш?
каде реков дека ,,во светот за мене се било пари“???
ај цитирај ми го тој дел, имаш проблем со перцепција или што е работава, не е можно вака да измислуваш!
Не ли те потсети на Зајко малку кога исто се топореше вгради- ДОДЕКА ЈАС СУМ ПРЕМИЕР итд итд....???
...грешка си,
Зајко не го рече така ....туку додека го диши овој македонски воздух, мелодрама во три чина, ги нареди до трето колено цела фамилија... еве да се потсетиш :

П.С.
можеби затоа се преселил во Дубаи да не му секне македонскиот воздух, оти се заколна, а и тоа со паметот како кажал самиот „додека го држи паметот“ значи по логика штом го сменил името, паметот не му додржил! :toe:
Мицкуре ќе го направи досега најголемото предаство во целокупната историја на Македонија ако донесе 40 000 мигранти...
...дај бе држи ниво, не си на стадион, темата е во политика, напиши како што треба ако веќе дебатираш, што е тоа ,,мицкуре“ , изникнавте како печурки тука, наеднаш почнавте да постирате, па што се изразиве, како во градинка!

Последно уредено:
каде реков дека ,,во светот за мене се било пари“???
ај цитирај ми го тој дел, имаш проблем со перцепција или што е работава, не е можно вака да измислуваш!
Изгледа мислиш не те читам до крај ко други.

...кажи ми една работа во светски рамки што не е направена за пари, еднааа, во било која сфера, дури и тој од Џорџија кога станал од кревет на наткасната оставил пари за задоволството, се сложуваш со мене?
не се сложувам со тебе.

Последно уредено:
Верувај, 5 пати го прочитав мислењево твое и искрено не знам што да ти одговорам...

Синџири, мигранти, шарпланинци и ѕидови..... Creepy брат....

Па нешто сме добивале возврат визави Бугарите....

Добро, да те прашам, ве дрогираат таму во штабот, ве ранат со печурки нешто, или ви пуштаат некој гас кога ќе влезите таму брат?

Со што ви го мијат мозокот толку?

А за другите ете ви ја брмбрм ви ја опиша мантрата. Ќе ги донесиме мигрантите, ама тие ќе бидат гетоизирани, нема да се мешаат, за сметка на тоа ние добивме 4 милијарди, и попуштање со Бугарија...Ама ако мислат дека ова ќе им помине, тогаш нека си продолжат така да си мислат....

бтв. Тоа што постојано пишуваш учки мучки, во што сакаш да се кладиме дека немаш мадиња во очи да му го речеш на билокој тоа...Сакаш?
Опседнат си со мене :) пак штабови спомнуваш:ROFLMAO: господе боже, несмеам да имам мислење на темата? Ако се затвореници со гарантиран транзит у исламска џамахирија немам проблем, и не за пари туку британска помош против бугарија, појасно здравје.
А ти во затвор што сакаш да има освен синџири?

Вартолу е Златев confirmed
IMG_20251210_073502.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom