Рони, сега шо прајме? Ти како поборник за Македонска чистина и конзерва општество?
Ако гледам циганурија мојата поддршка виси у воздух.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рони, сега шо прајме? Ти како поборник за Македонска чистина и конзерва општество?
Ако го направат ова губат следни избори.Никакви акробации и релативизирања нема да им помогнат.
Ронка, ти како главен поддржувач на владеачката гарнитура треба да дадеш пример и со посебно задоволство да вдомиш мигрантАко гледам циганурија мојата поддршка виси у воздух.
Ронка, ти како главен поддржувач на владеачката гарнитура треба да дадеш пример и со посебно задоволство да вдомиш мигрант![]()
Па ова е одличен договор.Мигрантите депортирани во Македонија нема да бидат притворени и ќе можат слободно да се движат и да ја напуштат земјата, пишува Тајмс.
- Лондон почнал преговори со Македонија за депортирање мигранти на кои им е одбиено барањето за азил во Британија, пишува „Тајмс“. Според планот, Британија би ѝ плаќала на Македонија за секој мигрант што ќе го прифати и би ѝ помогнала со инвестиции и безбедносни гаранции.

Не лажелНе верувам дека ќе има мигранти ко прво. Мицика до сега не не лажел, така да додека не видам не верувам у чланци.

Во Бугарија ќе ги пратиме. Може и бугарски пасош да им дадат.Мигрантите депортирани во Македонија нема да бидат притворени и ќе можат слободно да се движат и да ја напуштат земјата, пишува Тајмс.
- Лондон почнал преговори со Македонија за депортирање мигранти на кои им е одбиено барањето за азил во Британија, пишува „Тајмс“. Според планот, Британија би ѝ плаќала на Македонија за секој мигрант што ќе го прифати и би ѝ помогнала со инвестиции и безбедносни гаранции.
Не си ме сфатил изгледа или не ти се јасни некои работи. МВР има поднесено стотина кривични пријави за кои обвинителството не покренува постапка/обвинение, туку ги чува во фиока. Министерот за правда нема допирна точка со тоа.Барем нека поднесат обвинение, министер за правда е од дрпне, ама си имаат друга агенда.
Еве, бидејќи некои работи ми се не јасни? Против зајо, мвр колку пријави/ обвиненија поднесе откако дојдоа на власт* ?Не си ме сфатил изгледа или не ти се јасни некои работи. МВР има поднесено стотина кривични пријави за кои обвинителството не покренува постапка/обвинение, туку ги чува во фиока. Министерот за правда нема допирна точка со тоа.
Не бе, овие Тајмс и Дели Мејл се буре весник, тропат глупости по нарачка... сигурно имаат лапнато паричка од Зајко. Нема врска тоа што пишуваат дека се воделе преговори. Со мигранти нема врска и тоа шо енглезиве ке ни давале 6 милјарди... тоа они даваат оти сме им многу симпатични.Не верувам дека ќе има мигранти ко прво. Мицика до сега не не лажел, така да додека не видам не верувам у чланци.
Нула, бидејќи обвинителството покренува обвиненија, а не МВР.Еве, бидејќи некои работи ми се не јасни? Против зајо, мвр колку обвиненија поднесе откако дојдоа на власт* ?
Еве, обвинителите колку поднесоа ?Нула, бидејќи обвинителството покренува обвиненија, а не МВР