Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Ги тепавме Барселона 3-0 и извадивме 1-1 против главниот конкурент за титулата, Арсенал. Така да, уморот си го праи своето. Манчестер Јунајтед кога ќе ја тепа Барселона 3-0, пиши ми на фиксниот телефон дома шо ми е у дневна.
Џабе ти е бламаша и правдање.
Научна фантастика е да го чемпионшип тим со потрошени 3 милијарди.
Ќути си далеку сте од борба за титула.

Ако Челси е далеку од титула, Манчестер Јунајтед е светлосни години далеку од некаква титула. Се сложуваме, нели ?
Кажав нешто поинаку?
Мислам дека и го пишав тоа погоре.

Уствари моја грешка брат. Челси освои титула летово. Стана светски клубски првак победувајќи го Шампионот на Европа ПСЖ со резултат од 3-0.

Доналд Трамп, претседателот на Америка им го врачи трофејот.

Еве види.

Прегледај го приврзокот 462776
Да освои сФетски шапиЊони, гледаност рамно на втора лига , полу празни трибини, влезници делеа гратис, трофеј што помалку вреди од играчка у смоки. :pos:

Ебати дуото овие над мене. Има фали СК-92, форца ацм со 16 крака и прајм донев и Радлерот. :pos:

Ебати дуото овие над мене. Има фали СК-92, форца ацм со 16 крака и прајм донев и Радлерот. :pos:

Ау извини. Не знаев дека ти си дел од елитата на фудбалскиот форум.
Не ни знам кој фејк си ниту па некогаш со тебе сум влегол во дискусија.
Forza ACM е секако форумџија прва класа. Не ми е проблем да сум во негова група. Бољи со него во група него со моронче како тебе никакво кое не знам од каде ме става во уста како да сум кур.
И со Донев се имам видено еднаш лично, сосема ок беше момакот. Не знам кој ти е муабетов зашто ретко пишувам на темава, ама можам да претпоставам дека сакаш да се напраиш интересен пред мала група луѓе.

Ау извини. Не знаев дека ти си дел од елитата на фудбалскиот форум.
Не ни знам кој фејк си ниту па некогаш со тебе сум влегол во дискусија.
Forza ACM е секако форумџија прва класа. Не ми е проблем да сум во негова група. Бољи со него во група него со моронче како тебе никакво кое не знам од каде ме става во уста како да сум кур.
И со Донев се имам видено еднаш лично, сосема ок беше момакот. Не знам кој ти е муабетов зашто ретко пишувам на темава, ама можам да претпоставам дека сакаш да се напраиш интересен пред мала група луѓе.

Брату, извини поштено, те помешав со S.L. А Донев ако ти е океј, земи си го дома. :D

Де бе, трети пат би викам дека не, али тоа не значи дека нема да ги рчкам скаусерите.
Вас Џерард ќе ве превземе

А бе знам дека не е точно ама јака рчка ви пуштив, а? хахахахахахахахха

Вас Џерард ќе ве превземе

А бе знам дека не е точно ама јака рчка ви пуштив, а? хахахахахахахахха
Саусер трењер на Јунајтед, само така ако влетат навивачите да изритаат баграта у управата. :D

Брату, извини поштено, те помешав со S.L. А Донев ако ти е океј, земи си го дома. :D

Извинето. И повлекувам лични навреди ако си искрен зашто стварно мислам прв пат е да ти реплицирам. Не ми текнува да сме дискутирале на некоја тема па ме зачуди твоето.

Со Донев исто како со тебе, неам нешто многу дискусии на форумов и немам лошо мислење. Тоа што си го имате вие не ви се мешам а за дома зимање малку тешко. Женет човек со две деца сум ти јас.

Извинето. И повлекувам лични навреди ако си искрен зашто стварно мислам прв пат е да ти реплицирам. Не ми текнува да сме дискутирале на некоја тема па ме зачуди твоето.

Со Донев исто како со тебе, неам нешто многу дискусии на форумов и немам лошо мислење. Тоа што си го имате вие не ви се мешам а за дома зимање малку тешко. Женет човек со две деца сум ти јас.

Озбилно и мене да ме стаат у таа клапа ќе пцујам. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom