Putin, Ursula & Trump Attend Zelensky’s Farewell in Pokrovsk ⚰️
Relax, it’s all AI and all for laughs! Every video on this page is 100% AI-generated and 100% funny — created purely for entertainment. We’re not here to ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врз кои информации/состојби го темелиш ова?Деновиве Зеленски или ќе потпише капитулација или ќе го тргнат од власт.
Их бе Владе помина 3 децении (триесет години) и уште верваш во некаков колапс кој сам од себе се случил!Matni vreminja bea toa, cel istocen blok kolabrira.
Kade voopsto spomnav deka sam od sebe se se slucil ili ne i kakva vrska ima toa kako se slucil so cel muabet ?Их бе Владе помина 3 децении (триесет години) и уште верваш во некаков колапс кој сам од себе се случил!
.Ве лажат, ве лажат како љунферициKade voopsto spomnav deka sam od sebe se se slucil ili ne i kakva vrska ima toa kako se slucil so cel muabet ?
Bitno se slucil, ili i za toa uste ne lazat komunistite.

E aj prosvetli me, ziti se.Ве лажат, ве лажат како љунферици
А дека не е битно можеби за тебе, инаку технологијата е многу важна работа.
Лани/преклани требаше да имаат избори, не ги одржаа пошто и со челична тупаница/контрола, колку и да местеа пак тиранот ќе изгубеше избори. Епа со тоа Зеки се намести самиот, сега Русите не го признаваат за некој што може да потпишува договори за иднината на Украина.Виткоф го изигнорирал Зеленски, нема да потпише он изгледа капитулација.

е да има израел и текако моќ и во сад и во русија и не штитат они на никој интересите освен на нивните. а русифилите да си потпишат примирје до доњецк цел како тампон зона и да не гинат како стока на сметка на татрите исламски и израилитеНе се грижи за нив, имаат авиони, хеликоптери, израелски пасош, МОСАД ќе ги префрли во Израел. Ако треба и во багажник, ќе преминат граница. Како Анатолиј Чубајс, му дават ново име, и си живее некаде таму, има пари и за внуците.
Za da se pregovara nova Jalta treba rusite da se na isto ramniste kako amerikancite.Во моментов се преговара нова Јалта, само што нема да ги има Британците. Најверојатно ќе биде некаде напролет.
Апдејтирај се.Новата Јалта заврши на Аљаска.. Украина им е предадена на Русите, Блискиот исток/Иран на Американците (Израел).Во моментов се преговара нова Јалта, само што нема да ги има Британците. Најверојатно ќе биде некаде напролет.
Апдејтирај се.Новата Јалта заврши на Аљаска.. Украина им е предадена на Русите, Блискиот исток/Иран на Американците (Израел).
На Кина и спремаат Украина на стероиди.Без Кинезите нема да има нова Јалта.
Замислете лично ќерката на путин живее надвор од Русија. Буквално никој нормален нејќе да живее во таа феудална исламистичка вукојебина, а сите швалерки, деца и роднини на главните феудалци живеат, учат и се лечат во истиот тој запад за кој нивната пропаганда вели дека им е непријател
Дволичност и цинизам левел угрофински шиптаp