Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Загреваат новите адаптери од Самсунг што се 25W, не е само кај тебе и кај мене дома на домашните или јас ко ќе полнам телефон се загрева адаптерот - полначот.
Решение ти е да купиш друг полнач комплет од Xiaomi од 33W нагоре, тие побавно загреваат.
Купив 45w па ќе видам како ќе биди

Купив 45w па ќе видам како ќе биди
Abe shto ako si kupil ako e pogreshniot!
Zemi citaj kakov polnac to treba.
Fast Charge
Ili Ultra Fast Charge.

I nareden pat koga ce baras pomos kazhuvash sto te maci i shto koristish.
Da ne ti gi vadime zborovite so chingeli.

I aj sea da cestish za noviot telefon :D

Не полни Самсунг побрзо од 30 вати. Имам 60 вати полнач и кабелче со екранче па можам да видам до колку иде, 30 вати е макс а според спецификација телефонов треба да иде до 45 вати.

Abe shto ako si kupil ako e pogreshniot!
Zemi citaj kakov polnac to treba.
Fast Charge
Ili Ultra Fast Charge.

I nareden pat koga ce baras pomos kazhuvash sto te maci i shto koristish.
Da ne ti gi vadime zborovite so chingeli.

I aj sea da cestish za noviot telefon :D
Колку што прочитав 45w super fast charging adapter требало, 2.0, а исто тој ми го препорача и тој од мобиларата, прашав за 65w рече немало потреба од тој

Колку што прочитав 45w super fast charging adapter требало, 2.0, а исто тој ми го препорача и тој од мобиларата, прашав за 65w рече немало потреба од тој

Можно е овој самсунг да бара оригинални. Со неоригинален само 30 вати макс добиваш. Земи го тој ако купуваш со самсунг лого. Иако би го мерел и тој.

Можно е овој самсунг да бара оригинални. Со неоригинален само 30 вати макс добиваш. Земи го тој ако купуваш со самсунг лого. Иако би го мерел и тој.
Nema potreba od Originalen Samsung!
Bitno e koga ce go stavi na polnenje shto ce mu se pokazhi na Display!
Fast ili Ultra charging.

I za da bidi Ultra mora samo so originalniot USB kabel ili nekoj drug koj e namenet za ULTRA Charging
Inace i da e Polnacot dobar nema da polni so cela snaga!
Автоматски споено мислење:

S25 не може да е стар. Серијата се појави некаде февруари 2025.
Toa prashanje beshe pred da kazhi za koj telefon se raboti!
Jas go razbrav deka se raboti za C25 od Realme! (Kirilica latinica nedorazbiranje! :D )

С25 ултра, нормално е или не
Полначот загрева и е малку жежок на допир плус има мало зуење но како што приметив после некој период прекина со зуење и не беше така жежок

Друго, батерија како да ми троши многу брзо плус преку ноќ од 92 на 80 падна што на стариот што го имав не паѓаше така т.е може и исто беше ама тој го имав скоро 5 год па малку ми е чудно

Со 25W Самсунг полнач го полнам мојот, не зуи.
Батерија околу 8-9 саати SOT (активно користење)

Почекај некој ден, да се смират позадинските сервиси. Апдејти, синхронизации глупости.

Nema potreba od Originalen Samsung!
Bitno e koga ce go stavi na polnenje shto ce mu se pokazhi na Display!
Fast ili Ultra charging.

I za da bidi Ultra mora samo so originalniot USB kabel ili nekoj drug koj e namenet za ULTRA Charging
Inace i da e Polnacot dobar nema da polni so cela snaga!

Имам 60 вати полнач и кабел што е дизајниран 100ка да врти па само вади 28 вати. Имам и еден шаоми полнач од 33 вати и на двата ми ја јавува истата брзина 28 вати.

Дај бе не биди пролив на секоја тема.
Ете ти го третиот на сликата...
More Proliv!
Ne ti pishav za polnachot tuku za toa "Почекај некој ден, да се смират позадинските сервиси. Апдејти, синхронизации глупости."

Имам 60 вати полнач и кабел што е дизајниран 100ка да врти па само вади 28 вати. Имам и еден шаоми полнач од 33 вати и на двата ми ја јавува истата брзина 28 вати.
Shto znam jas mojot Samsung S24FE isto go polnam na Xiaomi i e poln za ca. 2:30 (Ako ne se lazham) od prazen ca. 5% do 100%

More Proliv!
Ne ti pishav za polnachot tuku za toa "Почекај некој ден, да се смират позадинските сервиси. Апдејти, синхронизации глупости."

Shto znam jas mojot Samsung S24FE isto go polnam na Xiaomi i e poln za ca. 2:30 (Ako ne se lazham) od prazen ca. 5% do 100%
Screenshot_20251202_210030_Samsung Internet.jpg

Super si, aj sega prashaj go Google Ai dali si jaden!

I procitaj gi moite prvi poraki shto mu rekov na clenot!
Da si proveri vo poddesuvanjata shto mu ja jadi baterijata i site tie details shto gi ima tamu!

Aj sea caos i prijatna vecera

Читам дека си се посрал уште во првата порака.

Освен ако не се јавуваш од иднината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom