Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 3.457
- Поени од реакции
- 7.490
Пичле јас и како геј сум премија за просечната стрејт жена.Se nadevam od ova kolbasov so cicki (Na ovaa nekomu da stani mora da e ili so 5% alkohol vo krvta ili zabegan) si poubava inace i vizantiecov ce ti bidi premija![]()
Автоматски споено мислење:
Не само ова. Бугар е како крлеж. Види на форумот како се 'кријат' преамбулата да била дефинирана дека сме различни. Ти нафати им се да ти го сменат Уставот, па ќе остани нешто од тебе.Никако Бугари во Устав, многу пасоши се земени, се и сешто од тоа може да излезе
Намерно се чепка бугарот по такви теми: јазик и устав. Едното како симбол на идентитетот, другото како стожер на државноста. Изгуби ги и двете - Ти си појче никој и ништо. Амеба покорена од бугар. А пошто ние стварно веруваме дека ова е вака, дека тие и ЕУ работеле во наш интерес. Затоа не ни заслужуваме земја поќе. Мило ми е шо Мицко, Заев, Рада, Бранко, нема од што да има да крадат веќе. Ко че стани бугарско, че ја видиш бановината вардарска која е. Се Софија че земат. Гледаш како гордо си постираат слики од градовите нивни по форумот? Пробата не викаат јеботе.
Вака и оригиналното вмро е заебано. Тврди дека те штити тебе, Ти нафати се туѓа земја да ти смени Устав, ама пиши во преамбулата дека си друг народ од нив, гледаш дека те штитиме? Тодор Александров врста на Македонизам. Одвратно. Знаат многу добро тие за кој одработуваат. Бугари се тоа - не Македонци. 1000 пати че повторам. Лазо бил ваков таков онаков. Лазо е Македонец, каков сакал нека бил. Лазо е Македонец. Ради таквите имаме земја.
Последно уредено: