Ne go ni otvoriv videoto nit pa imam namera, mojot komentar bese cisto moe licno iskustvo posle poveke od dve godini koristenje na istata. Moze kaj nekoj drug razlicno raboti moze kaj nekoj se pogodila falicna edinica ne e samo Gree kaj sto moze da izleze nesto falicno i kaj Daikin/Mitsu/Toshiba go ima toa (moze pomal broj ama i oni nekogas imaat problemi)Па не мораш да намалиш звук, се имаш навикнато и ова ти е нормално.
Човекот има доста вложено. Дополнителна тацна со греачи амортизери како спирали на надворешна...
И бадијала, ова брчи татни.
Мене ми звучи као компресорот да се врти опасно лудо. Нели гледаш по завршување на дефрост не можи да се смири. Ова е гарант фрекфенција преку 200Hz
И види колкави димензии е надворешната. Како за 2.5 кв голема
А најтрагично од се е што капка вода не капна од дефростот
Даикинот мој исто има 8м отворен простор. Стално е на Ауто фан, да заборајш дека има клима.
Прај дефрост кога изменувачот тотално ќе замрзни, и мислиш надвор врни дожд пошто вода течи од секаде
Toa sto taa edna edinica taka bucno raborela ne znaci deka site taka rabotat, i jas imam baferi maferi i slicno
Pod edinicata imam drenaza za da brzo se upiva nadole vodata nemam pogreba od tacni.
Za toa deka e golema golema e edinicata i toa dosta golema, i nadvoresnata i vnatresnata se ogroni.
Posebno ako ja gledame vnatresnata grda e do nemaj kade, kako nosecki stub u sred dnevna mi deluva. Ama pa ja zemav za da me topli ne umetnicko delo na zid da mi bide. Dali topli? I poveke od zadovolen sum, podobro raboti od starata (Mitsu FH35VEHZ), i moze skandinavcive furaat so edna klima cela kukja ama sepak privatnost 0 imas. Ako sakas sekade toplo treba site vrati otvoreni, taka sto koga starata ke otkaze ljubov i ke resi da ne napusti ke se stavat pomali vo spalnite sobi cisto za da se ima privatnost.