- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 23.532
- Поени од реакции
- 40.537
...па што не се буните, излезите на улица, никој не знае за ова во МКД, нека излезе вистината на виделина!Ова е целиот проблем!
Една фамилија заради пари ја држе Паланка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...па што не се буните, излезите на улица, никој не знае за ова во МКД, нека излезе вистината на виделина!Ова е целиот проблем!
Далеку од тоа дека ја држат туку само кравите прават проблем низ цел дел. Го избришаа од темава видеото кај што Гоце(таткото ) се сили на и тие неколку што останаа во тој дел. Иначе таткото е од онаа плејада на неписмени криминалци што дпмне ги наприма во мвр. Незнам дали го вратија откакондојдоа на властОва е целиот проблем!
Но веќе можеби 4-5 години кравите се free for all, незнам дали и се знае точна бројка колку се и буквално низ цел предел ги има.
Цело време ова ми се мота в гла. Веќе 2 страни со ред5-6 јаки бабани од кои барем двајца имаат искуство со работење во кланица.
...ма јок, ништо од тоа што го наброја не информира како и колку треба, куп луѓе од секаде идат во Осоговски манастир, никој не спомна ни крави ни ништо!излезено на улица,имало на телевизија,дури и Инфомакс во живо со недели и на лице место биле,ако читате, Инфомакс се предавници тогаш е
Мислим и дека има случаеви и тоа со Љундрим ама нз дали со овие или со шверц на добиток од Србија преку тој дел. Ова кроз магла у кафана ми имаат објаснувано. Тој дел од Паланка , а и општо градот е иселен многу и тие бабани што би се нафатиле на вакви решенија се иселени. Доста од тие бабани што решаваа проблеми за општо добро од типот населување албанци, кучиња скитници(ова постарите бабани ловџии), обиди за проблеми од цигани и обиди за џамија се иселени, а и казните се поголеми.Само јас ли гледам потенцијал во ова?
Само е потребна подобра логистика, и 5-6 јаки бабани од кои барем двајца имаат искуство со работење во кланица.
Ако шетат кравите онака низ цел регион без надзор, ќе нема биртија во западна Македонија каде што ќе нема ефтини квалитетни бургери. По една крава на ден ќе им шибам, Љундрим од тетовско раце ќе трие за ефтино чисто месо.
Далеку од тоа дека ја држат туку само кравите прават проблем низ цел дел. Го избришаа од темава видеото кај што Гоце(таткото ) се сили на и тие неколку што останаа во тој дел. Иначе таткото е од онаа плејада на неписмени криминалци што дпмне ги наприма во мвр. Незнам дали го вратија откакондојдоа на власт
...нема врска, какво ВМРО, каква партија, не сум должна на никого, ниту зависам од некого, во партија влегуваат само неспособни, нели, за да станат способни или да добијат нешто што не можат да добијат, народски ,,даден газ под кирија",добро знам дека си од истата секта Вмро како краваркиве татини
Не бе, не. А јас сум стрејт....нема врска, какво ВМРО, каква партија, не сум должна на никого, ниту зависам од некого
...а што си?Не бе, не. А јас сум стрејт.
Можат само да му го јадат на нашиот брат Македонец Спасен, само нека го гибни некој ќе јадат и олово и железо во едно.
МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА