Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ова е целиот проблем!
Една фамилија заради пари ја држе Паланка
...па што не се буните, излезите на улица, никој не знае за ова во МКД, нека излезе вистината на виделина!

Ова е целиот проблем!
Една фамилија заради пари ја држе Паланка
Далеку од тоа дека ја држат туку само кравите прават проблем низ цел дел. Го избришаа од темава видеото кај што Гоце(таткото ) се сили на и тие неколку што останаа во тој дел. Иначе таткото е од онаа плејада на неписмени криминалци што дпмне ги наприма во мвр. Незнам дали го вратија откакондојдоа на власт

Но веќе можеби 4-5 години кравите се free for all, незнам дали и се знае точна бројка колку се и буквално низ цел предел ги има.

Само јас ли гледам потенцијал во ова?

Само е потребна подобра логистика, и 5-6 јаки бабани од кои барем двајца имаат искуство со работење во кланица.

Ако шетат кравите онака низ цел регион без надзор, ќе нема биртија во западна Македонија каде што ќе нема ефтини квалитетни бургери. По една крава на ден ќе им шибам, Љундрим од тетовско раце ќе трие за ефтино чисто месо.

5-6 јаки бабани од кои барем двајца имаат искуство со работење во кланица.
Цело време ова ми се мота в гла. Веќе 2 страни со ред

излезено на улица,имало на телевизија,дури и Инфомакс во живо со недели и на лице место биле,ако читате, Инфомакс се предавници тогаш е
...ма јок, ништо од тоа што го наброја не информира како и колку треба, куп луѓе од секаде идат во Осоговски манастир, никој не спомна ни крави ни ништо!

Само јас ли гледам потенцијал во ова?

Само е потребна подобра логистика, и 5-6 јаки бабани од кои барем двајца имаат искуство со работење во кланица.

Ако шетат кравите онака низ цел регион без надзор, ќе нема биртија во западна Македонија каде што ќе нема ефтини квалитетни бургери. По една крава на ден ќе им шибам, Љундрим од тетовско раце ќе трие за ефтино чисто месо.
Мислим и дека има случаеви и тоа со Љундрим ама нз дали со овие или со шверц на добиток од Србија преку тој дел. Ова кроз магла у кафана ми имаат објаснувано. Тој дел од Паланка , а и општо градот е иселен многу и тие бабани што би се нафатиле на вакви решенија се иселени. Доста од тие бабани што решаваа проблеми за општо добро од типот населување албанци, кучиња скитници(ова постарите бабани ловџии), обиди за проблеми од цигани и обиди за џамија се иселени, а и казните се поголеми.

Далеку од тоа дека ја држат туку само кравите прават проблем низ цел дел. Го избришаа од темава видеото кај што Гоце(таткото ) се сили на и тие неколку што останаа во тој дел. Иначе таткото е од онаа плејада на неписмени криминалци што дпмне ги наприма во мвр. Незнам дали го вратија откакондојдоа на власт

Аууу мајко божја, од кревет ме подигна ќелавиот.

Штета што овие луѓе се ептен мирни и сиромашни и немаат скоро никаков начин да се спротистават, освен некој да се прежали да ги испука на лице место. Види го курвичето мало па како шалабајзерски се заканува мир нема да видете од нас. Би ја ебел со првото железо шо ќе го најдам во тоа шталата.

Право си замислувам како е ова кутрото деде моја фамилија, и се качувам на првиот авион да ги ликвидирам сите. Крв да ви ебам полтронска курвинска сервилна.

добро знам дека си од истата секта Вмро како краваркиве татини
...нема врска, какво ВМРО, каква партија, не сум должна на никого, ниту зависам од некого, во партија влегуваат само неспособни, нели, за да станат способни или да добијат нешто што не можат да добијат, народски ,,даден газ под кирија",
...за мене само правдина и вистина се важи!

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Можат само да му го јадат на нашиот брат Македонец Спасен, само нека го гибни некој ќе јадат и олово и железо во едно.
МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА

Spasen miren

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom