Абе убаво пишав, се пријавив ЗА ДА ЈА водам! А иначе не водам Хаха, ај гласај и не се прави ТВОЈ ТАЈТЛОд кај знаеш дека водиш
2-3 дена, можда и 1abe otprilika kolku vreme se ceka da ti dadat tim
Не се пувај, да зеам уште еден центар па ќе праиме муабет. :zlo:Ајде да се пофалам
Победа над Мацедониан со 70-77 на пријателска...го попуши јако
Одличен натпревар неизвесност цело време...
Збинек Ваврик 33 коша ми даде...
А од кај мене Лупс со 21 и Пироу со 15 го предводеа Партизан
Мочко кај испробував...тактики кај смрдени постави...не се прави јак..Не се пувај, да зеам уште еден центар па ќе праиме муабет. :zlo:
Ајде ќе прифатам, ама да знаеш чисто официјално ќе ја изиграм, Зомеро и Оклинкас не ги пуштам..и Јелиќ не го пуштамМочко кај испробував...тактики кај смрдени постави...не се прави јак..
Ќе те видам следната година кога ќе бидеме изедначени со буџетот...:wink:
ЕДИТ:РЕД ДЕВИЛ ПРИФАТИ ПРИЈАТЕЛСКА!
пеер ти треба да попустас ти го видов тимот,кај мене само еден кинез и толку ми е цел тим .Честито ЈХРДевилсон првата победа, наредна ја и ти ја играме Многу си се поправил, ќе попуштиш малце у сабота
Иначе Била Бонг не се нервирај така е у прва лига, не знам до што е и ја губев од ботови минатата сезона! Сега со бот се мачев 2 поени повеќе дадов, ебате Charazay, ебате живците ми ги скинаа! Ај поздрав!
Еден, ама вреден брат! А Бронвицки? Го заборави, а?пеер ти треба да попустас ти го видов тимот,кај мене само еден кинез и толку ми е цел тим .