Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Почна гласањето...2 гласа имам за сега!:)
Хаха, од кај знаеш? И знаеш од кого се? Ја изгледа не можам да видам кој колку гласови има..абе тој другиот што тука ни вика: Рул3з! 0 гласови има 100% :)
Можда требаше да гласам за него, да имаш конкуренција, да биде понеизвесно..во успеси става пораз од Битолски уништувачи на забави со 2 разлика! Ееее, бог да чува :) :nesvest:

Едит: Опааа, може да се промени гласот...значи ќе размислам :) :)

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Шала, шала...

Едит 2: Еј, ќе станам кандитат за да ја водам Македонија У-21 :)
Јеа, гласајте за мене, ќе ве упропастам! Хо, хо, хо!

Едит 3: Видете ми го говорот бре! Хахахахаха, занигде сум, важно се кандидирав! Гласајте за вистинскиот! На 16 јануари! На 16 јануари! :)

Едит 4 кој ќе биде ОФ ТОПИК: Била Бонг прифати пријателска на Хеттрик да играме, тимот ми е Куманово Јунајтед :) На ЈНА :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ajde bila bong imas i od mene glas.Samo da potvrdam.Partizan beshe timot taka? Ako te izberat barem eden od kaj mene moras da zemes.
Btw da se pofalam vcera na prijatelska uspeav da pobedam iako gubev so 12 razlika na 1ipol minuta do kraj.Lelej.Utakmiciste.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ajde bila bong imas i od mene glas.Samo da potvrdam.Partizan beshe timot taka? Ako te izberat barem eden od kaj mene moras da zemes.
Btw da se pofalam vcera na prijatelska uspeav da pobedam iako gubev so 12 razlika na 1ipol minuta do kraj.Lelej.Utakmiciste.
Мене ме декласираа на пријателска тие од Хрватска, не видов што играчи имаат, негде 15 разлика тепаа изгледа!

Оф топик: Била прифати пријателска на Хеттрик, тимот ми е Куманово Јунајтед! Ако сакаш, де! :helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Мене ме декласираа на пријателска тие од Хрватска, не видов што играчи имаат, негде 15 разлика тепаа изгледа!

Оф топик: Била прифати пријателска на Хеттрик, тимот ми е Куманово Јунајтед! Ако сакаш, де! :helou:
Океј:)...фала што гласавте:)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
De ja se zaregistrirav sea i u div2.1 sum znaci za 2-3 seozni ke igram so vas..Ajt i ja ke glasam za Billa Bong som go falete tolku

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Timot mi se vika United Streets...Ama ni eden igrac so poveke od 10.000:toe: ama ke gi iztreniram jas...Za 2-3 seozni i kaj vas sum :pos2:
Peace:salut:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Абе до каде е гласањево??? Била бонг ако сега не водиш незнам шо да напраиме.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Хиихих гласањето е до 16-ти:)

btw..секој ден можете да давате по еден глас...:)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Utre pocnuva a..ligata? Ja nema da stignam izglea..treba isto da idam na utakmica..Ama ke pobedat moite istrenirav gi cela nedela.. :pos2:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Да утре почнува ја играм со Вардар се надевам на висока победа...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не спомнувај Вардар, ме декласираа ако добро памтам :( Баш тоа стаив по 5% чување противнички играч..ИИИ...се заебав!
Ај утре играм со Пелистер...добри се! Од 14:30 почнуваат утакмици, кои не знае, кој знае џабе чита.
П.С. си земав тренер дури денеска!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како ви тргна сезоната (џабе прашувам, знам како ви тргна) :)
Денес како што знаете почна новата сезона, ја конечно видов како е да се победи...го тепав Пелистер Битола 77:58.
Била гледам, одлично му тргна го здупчи Вардар(от) со едно 50 разлика..ц ц ц.. Маседониан исто тепаше и така..абе кајганџии, добри сме...или не?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Топ сме,најдобра одбрана имам у лига:)

Kajgana Shop

На врв Bottom