Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Трамп е на федерално ниво, не се бега од тоа. Мамдани е градоначалник, неговите измени важат само за NYC.

Веќе плаќаме 2 трилиони годишен дефицит што остана од Бајдо.

Ок а мислење да дадеш на тоа ако се случи? Те молам биди доследен на емоциите и искажи се во полн ефект со вокабулар адекватен како да го направил тоа Бајден.

Ок а мислење да дадеш на тоа ако се случи? Те молам биди доследен на емоциите и искажи се во полн ефект со вокабулар адекватен како да го направил тоа Бајден.
Ако се случи bailout и земи дел од компанијата под државна капа тоа е ок. Bailout без никакви услови е катастрофално решение и Републиканците ќе изгубат на следните неколку избори.

Open AI оди на државна позајмица, не на bailout, барем од последните вести што се излезени.

1 трилион е луда бројка дури и за Америка. Поготово ако Аиво прсне како балон ако инвеститорите случајно се повлечат. После Америка ќе си ги врати парите на свети никад. Али ако гледаш меѓу редови, добра шема би било за некои :kafence:

Ах да беше Бајден што ќе ја дадеше "позајмицава", 25 сервери немаше да ја додржат кајганава.
Автоматски споено мислење:

Layoff announcements surged last month: The worst October in 22 years

Ех комуњар, уште наводници кладе.

Ако беше Бајдо ќе клаваше наводници? Јас сум бар реален кон двете политички страни, али ти комуњарски само една страна си тераш.

1 трилион е луда бројка дури и за Америка. Поготово ако Аиво прсне како балон ако инвеститорите случајно се повлечат. После Америка ќе си ги врати парите на свети никад. Али ако гледаш меѓу редови, добра шема би било за некои :kafence:
Тоа не е AI, тое е LLM. AI името е маркетиншки трик.

Ех комуњар, уште наводници кладе.

Ако беше Бајдо ќе клаваше наводници? Јас сум бар реален кон двете политички страни, али ти комуњарски само една страна си тераш.

Дали? Пффф, немам ја интерес ни од Бајдо ни од Трампо, ти очигледно имаш и за тоа си пристрасен. Ја сеирот ќе ви го грабнев секако та едниот та другиот бил. Ама признавам, уживам да ти ги читам менталните гимнастики кога Трамп ги прави срањата а ти пробуваш да го оправдаш секој потег за да не покажеш слабост во вербата.

Него околу наводнициве, ако не ја врати позајмицата Алтман, што ќе стане тогаш? Отпис на побарувања? :pos:

Немој да мислиш дека богатите се идиоти. NYC е финансиски центар на пола глобус, ако проба комуњаров да им земе повеќе пари, ќе си се преселат.
ne se sekiraj, premnogu golem zalak e toa za nego. Sepak se raboti samo za gradonačalnik. Ke legne na brašnoto koga ke počne da se zanimava so realni raboti.

Дали? Пффф, немам ја интерес ни од Бајдо ни од Трампо, ти очигледно имаш и за тоа си пристрасен. Ја сеирот ќе ви го грабнев секако та едниот та другиот бил. Ама признавам, уживам да ти ги читам менталните гимнастики кога Трамп ги прави срањата а ти пробуваш да го оправдаш секој потег за да не покажеш слабост во вербата.

Него околу наводнициве, ако не ја врати позајмицата Алтман, што ќе стане тогаш? Отпис на побарувања? :pos:
Ако не ја врати позајмицата Алтман, САД ќе му нареди да ја исплати на рати и со тегли ајвар.

А за сеир, оди во огледало, поголем нема.

Практично Трамп со тарифите воведе ДДВ во САД.

ne se sekiraj, premnogu golem zalak e toa za nego. Sepak se raboti samo za gradonačalnik. Ke legne na brašnoto koga ke počne da se zanimava so realni raboti.
Тој е паразит неспособен. Многу од работите што ги вети нема ни да може да ги исполни.

Ако не ја врати позајмицата Алтман, САД ќе му нареди да ја исплати на рати и со тегли ајвар.

А за сеир, оди во огледало, поголем нема.

Хахах ништо неможе умрениот морков да нареди освен на вас да ви го префрли товарот. Ајде спремај се за ифтар со новиот градоначалник :)

:D ај и за претседателски кандидат да си исчекаат во 2028 година.

1762445722136.png

Прегледај го приврзокот 460061
Не е роден во САД, не можи да се кандидира за претседател.

Хахах ништо неможе умрениот морков да нареди освен на вас да ви го префрли товарот. Ајде спремај се за ифтар со новиот градоначалник :)
Ќеф ми правиш кога ќе те видам вака. Умрениот морков 2 мандати, како лук е за вампирите ова де комуњарите.

Прегледај го приврзокот 460061

Хмммм...под кај ли ми е позната девизата „Секој според можностите, секому според потребите?...:(

@Justae Verum

дали ти е нешто познато по ова „прашање„:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom